BabyBjörn Kantoreppu We + imeskelysuoja, Musta Cotton

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BABYBJÖRN, Kantoreppu We, Musta
We-kantoreppu on uuden sukupolven kantoreppu, jota opit käyttämään heti. Reppu on helppo pukea ja riisua ja muotoiltu niin, että pystyt käyttämään sitä itsenäisesti, ilman apua, kaikissa asennoissa. Jopa silloin, kun kannat lastasi selässäsi.

Kolme eri kantotapaa, jotka on erityisesti suunniteltu vastasyntyneelle, hieman isommalle lapselle sekä selässä kantamiseen. We-kantorepussa lapsi on aina kasvot kantajaan päin, leveässä haara-asennossa, jossa lapsen pää, selkä ja lantio saavat oikeanlaisen tuen. We-kantorepussa on pehmustetut olkahihnat ja tukeva vyötäröhihna, jotka tekevät lapsen kantamisesta mahdollisimman ergonomista ja miellyttävää pitkään.

Kantoreppu on säädettävissä erikokoisille kantajille ja sen etuosan saa avattua, joten vauvan nostaminen pois kantorepusta sujuu helposti ja nopeasti. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun vauvasi on nukahtanut kantoreppuun. Et tarvitse erillistä vastasyntyneen lisäosaa, sillä Babybjörnin kantoreput sopivat heti syntymästä alkaen koko käyttöajan 0-3 ikävuoteen.

Kannat lasta helposti selässä 1-vuotiaasta alkaen. We-kantorepussa on ainutlaatuinen erikoistoiminto, joka mahdollistaa lapsen siirtämisen turvallisesti selkäpuolelle. Kantoreppu kierretään edestä taakse lapsen istuessa paikallaan. Olkahihnoista muodostuu siirtämisen ajaksi suljettu, kehoa kiertävä turvalenkki. Tämän ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta lapsen saa nostettua selkäpuolelle ilman apua!

- Vastasyntyneestä n. 3-vuotiaaksi asti
- Enimmäiskuormitus 15 kg/100 cm
- Päämateriaali: 100% puuvillaa
- Muut kangasosat: 100% polyesteriä

Imeskelysuoja kantoreppuun, valkoinen
Suojaa kantoreppusi lapsen pureskelulta ja imeskelyltä tämän BABYBJÖRN-imeskelysuojan avulla. Pehmeä lapsen ihoa vasten ja turvallinen pureskella ja imeskellä. Helppo kiinnittää ja irrottaa. Ei sisällä vaarallisia aineita. Konepesu 60°. Sopii One- ja We-kantoreppuihin.

Materiaali: 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä
  • Artikkelinumero 152119
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi