Kavat

Lekmeriltä löydät Kavatin lastenjalkineet. Kavatin tuotteissa klassinen lastenjalkine yhdistyy ruotsalaiseen designiin. Tuotannon taustalla on intohimo ja rakkaus alaan, mikä näkyy jalkineen suunnittelussa ja laadussa. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät Kavatin kumisaappaat, talvisaappaat, sandaalit, nilkkurit, kanvaskengät ja ensiaskelkengät niin vauvoille, taaperoille kuin hieman isommille lapsille. Kaikki jalkineet valmistetaan niiden käyttötarkoitus ja korkea laatu huomioiden. Malleissa, väreissä ja kuoseissa riittää valinnanvaraa. Mallistosta löytyy tyylikkäitä klassikoita, trendikkäitä ja iloisenvärisiä uutuuksia sekä eri tyylejä yhdisteleviä malleja. Valmistuksessa on käytetty monipuolisesti eri materiaaleja. Tavanomaisin materiaali on nahka yhdistettynä kumiseen, pitävään pohjaan. Muista materiaaleista voidaan mainita vaikkapa kestävä kanvaasi ja nylon. Kaikki materiaalit on tuotettu ympäristövaikutukset minimoiden.
Kavat on tuotannossaan panostanut kestävään kehitykseen, ja yli 50 yrityksen kenkämallia on saanut Eco Label -ympäristösertifikaatin. Eco Label on EU:n virallinen ympäristömerkki, jonka saaminen edellyttää tuotteen koko elinkaaren ympäristövaikutuksen minimoimista.
Kavat on ruotsalainen perheyritys, jota nyt luotsaa jo kolmas sukupolvi. Yritys sai nimensä perheen koiran mukaan. Sana ”kavat” tarkoittaa rohkeaa ja terhakkaa, ja nämä ominaisuudet ovatkin omiaan kuvaamaan tuotemerkkiä. Kavatin kengissä on viihtynyt jo useampi sukupolvi, ja yritys haluaa jatkossakin valmistaa laadukkaita ja kestäviä lastenjalkineita perinteitä kunnioittaen.
(21 yhteensä 21 tuotteesta)
(21 / 21)