Kerrospukeutuminen

Kerrospukeutuminen

Lapsen pukeminen oikein pohjoismaisen talven säävaihteluita varten on helpommin sanottu kuin tehty. Kannattaa huomioida kerrospukeutumisen periaate, jonka esittelemme kerros kerrokselta.
Kerros 1 – Lähimpänä ihoa oleva kerros pitää lapsesi lämpimänä ja kuivana. Tämän tulisi olla ohut, hengittävästä materiaalista valmistettu vaatekerros, joka kuljettaa kosteuden pois iholta. Iho pysyy kuivana, vaikka lapsesi liikkuu paljon ja huokuu lämpöä. Merinovilla on hyvä valinta ensimmäiseksi kerrokseksi. 

Kerros 2 – Toinen kerros toimii eristeenä eli se ei päästä lämpöä karkaamaan. Hyvänä vaihtoehtona toimii fleecetakki, joita löytyy eri paksuisina. Mikä fleecetakki sopii parhaiten riippuu lämpötilasta, tuulen voimakkuudesta ja kuinka aktiivinen lapsi on. Huomaathan, että välikerros voi koostua useasta vaatekappaleesta, joita lisätään tai otetaan pois tarpeen vaatiessa. 

Kerros 3 – Kolmas päällimmäinen kerros on parhaimmillaan, kun se on valmistettu materiaalista, joka hengittää muttei päästä tuulta tai sadetta läpi. Valikoimastamme löydät haalarit, takit ja housut kaikenikäisille lapsille. Kuorivaatteita voi käyttää ympäri vuoden säätelemällä alla olevien vaatteiden paksuutta ja määrää.

(40 yhteensä 706 tuotteesta)
(40 / 706)