Kuling Basic, Kuoritakki + Kuorihousut, Cerise

(2)
ALE - Pakettihinta 30% Hinta alkaen 420 kr 599 kr Löytyy varastosta
Väliaikaisesti loppu
 • Artikkelinumero L-0036499-1017
 • Turvallisuus
 • Material Polyester
Kuling Basicin kuoriasu on täydellinen kevään leikkeihin ja ulkoiluun. Kaksiosainen asu koostuu takista ja housuista. Takissa on teipatut saumat, irrotettava huppu sekä kaksi vetoketjullista etutaskua, joissa tavarat pysyvät hyvässä tallessa. Edessä juuttumaton YKK-vetoketju. Joustavissa hihansuissa säädettävät tarranauhat.
Housuissa on joustava vyötärö sekä säätömahdollisuus sisäpuolella. Lahkeensuissa kuminauhat sekä joustavat, säädettävät saapaslenkit, jotka saa myös kokonaan irti. Kulingin vaatteet on suunniteltu kestämään kulutusta, jotta lapsi voi leikkiä ja liikkua vapaasti!

mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span" mce_fixed="1">Takki: > - YKK-vetoketju
- Irrotettava huppu
- Kaksi vetoketjullista etutaskua
- Teipatut saumat
- Vettä hylkivä materiaali
- Tuulenpitävä

mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span" mce_fixed="1">Housut:> - Säädettävä vyötärö
- Säädettävät ja irrotettavat saapaslenkit
- Teipatut saumat
- Vettähylkivät
- Tuulenpitävät

Materiaali: 100 % polyesteri

Arvostelut

 • 1 henkilö oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  hyvä peruspuku

  Materiaali ihanan kevyttä, nätti. Pieni mitoitus näissä 2-osaisissa, 134/140 oli 134cm tytölle juuri ja juuri sopiva, jopa hieman nafti. Housut tosi kivat, vyötärön saa istuvaksi jopa hyvin hoikalle. Hyvä hinta-laatusuhde.

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Hyvä hinta-laatusuhde

  Olen ollut kyllä erittäin tyytyväinen tähän ostokseen! Pitää hyvin vettä ja helppo pestä. Tyttö on myllännyt kurassa vaikka kuinka ja kuukaudessa ei ole pahemmin tullut käytönjälkiä. Lisäksi kivan näköinen!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.