Kuling Outdoor, Kuoritakki, Mint Haze

(9)
Hinta alkaen Väliaikaisesti loppu
Väliaikaisesti loppu
 • Artikkelinumero L-0036474-1031
 • Turvallisuus
 • Material Polyester
Kuling Outdoorin käytännöllinen kuoritakki on omiaan ulkoiluun ja leikkiin monenlaisessa säässä. Takissa on teipatut saumat, irrotettava huppu, heijastimet edessä ja takana sekä kaksi reilunkokoista etutaskua. Edessä painonapit sekä käteen sopivalla vetimellä varustettu vetoketju. Hihansuissa säädettävät tarranauhat. Kulingin vaatteet on suunniteltu kestämään kulutusta, jotta lapsi voi leikkiä ja liikkua vapaasti! Takki sopii varsinaiseksi takiksi hieman lämpimämmässä säässä tai käytettäväksi vauhdikkaiden leikkien jälkeen. Kylmemmällä kelillä takkiin voi yhdistää lämmittävän välikerroksen.

- Heijastimet
- Irrotettava huppu
- Käteen sopiva vetoketjun vedin
- Teipatut saumat
- Vettä hylkivä
- Vesipilari: 10 000 mm
- Hengittävyys: 5 000 g/m2/24h

Materiaali: Taslan/PU
Kyllästys: BIONIC-FINISH®

Vaatteen vedenhylkivyyttä lisäävässä BIONIC-FINISH® ECO -käsittelyssä ei ole käytetty lainkaan luonnossa hitaasti hajoavia ja laajalle alueelle leviäviä fluorikarboneja.

Arvostelut

 • 1 henkilö oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Arvostelu

  Olin oikein tyytyväinen takkiin, mielestäni myyntitekstissä olisi todella hyvä jos vaatteesta olisi tarkemmat mitat, niska-helma, kainalo-hihansuu ja kainalo-kainalo. Otin n.80cm pojalle takin 80/86 ja varsinki hihat ovat vielä aivan liian pitkät. Tai tekstissä voisi mainita kumpaa kokoa enemmän vastaa, tämä mielestäni enemmän 86.

 • 1 henkilö oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Raikas väri

  Hihat hiukan leveää ja lyhyttä mallia, joiden vuoksi täytyi ottaa normaalia suurempi koko. Muuten väri on melko lähellä mainoskuvaa ja takki vaikuttaa hyvältä!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.