Paw Patrol Kumisaappaat, Fuxia/purple

Lisää toivelistaan
(1)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Jokasään kumisaappaat, joiden varressa on Ryhmä Hau -aiheinen kuvio. Näistä saappaista löydämme Ryhmä Haun Kajan ja Haltin. Saappaissa on käytännöllinen kahva, jonka avulla ne on helppo vetää jalkaan. Saappaissa on puuvillavuori ja EVA-välipohja, joka edistää iskunvaimennusta ja käyttömukavuutta. Sisäpohja on valmistettu puuvillasta, joka tekee saappaista mukavat käytössä ja ulkopohja on karkeasti kuvioitua kumia, joka pitää hyvin savisella alustalla.

Materiaali:
Päällinen: kumia
Vuori: puuvillaa
Sisäpohja: puuvillaa
Välipohja: EVA
Ulkopohja: kumia

Vinkki!
Kengän koon määrittää sisämitta. Voit mitata lapsesi jalkaterän löytääksesi oikean koon. Aseta seinää vasten paperi ja sijoita lapsen kantapää seinää vasten. Varmista, että lapsi varaa painoa tasaisesti kummallekin jalalle eikä nojaa seinään. Tee merkintä paperille jalkaterän kärkeen. Mittaa tämän jälkeen viivoittimen avulla etäisyys paperin laidasta tekemääsi merkintään, niin saat lapsen kengänkoon.

Lasten jalat kasvavat nopeasti ja voikin olla hyvä ostaa hieman lapsen jalkaa suuremmat kengät. Lisää kokoon tämän verran kenkiä valitessasi:
Sandaalit: 10-15 mm
Saappaat: 15-20 mm
Kävelykengät: 10-15 mm
Urheilukengät: 10-15 mm
Talvikengät: 15-20 mm
Ensiaskelkengät: 15 mm
Tohvelit: 10-15 mm

Lapsen jalat kasvavat keskimäärin seuraavasti:
Ikä 1-2 vuotta: 20 mm/vuosi
Ikä 2-3 vuotta: 15 mm/vuosi
Ikä 3-11 vuotta: 10 mm/vuosi
  • Artikkelinumero L-0037416-1017
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.