Walltastic Kuvatapetti, Maailmankartta, 244 x 305 cm

Lisää toivelistaan
59 EUR
Siirry kassalle
Löytyy varastosta
Toimitus 2-5 arkipäivää
Walltasticin ainutlaatuiset teematapetit lukuisine yksityiskohtineen luovat upean kolmiulotteisen vaikutelman lastenhuoneeseen. Kuvat herättävät lapsen uteliaisuuden ja innostavat leikkiin ja oppimiseen. Seinän täydeltä jännittäviä tapahtumia ja värikkäitä hahmoja! Useissa (ei kaikissa) tapeteista on 3D-efekti, jonka ansiosta katsoja tuntee olevansa osa tapetin mielikuvituksellista maailmaa. Ohjeet - ennen kuin aloitat: Tapetti koostuu 12 vuodasta. Suosittelemme, että asetat kaikki tapettivuodat lattialle oikeaan järjestykseen tarkistaaksesi, että kaikki osat ovat ehjiä. Mikäli jokin vuodista on vahingoittunut, ota yhteyttä tapetin ostopaikkaan. Koska ensimmäinen vuota määrittää kuvan muiden osien sijoittamiskohdan, on tärkeää, että se asetetaan paikalleen tarkasti ja huolellisesti. Tapetin kiinnittäminen: 1. Ota esille vuota 1. 2. Aseta tapettivuota tasaiselle alustalle kuvapuoli alaspäin. Levitä tapettiliisteri ja aseta vuota paikalleen seinälle. 3. Toista samat työvaiheet osille 2-12 oikeassa järjestyksessä ja ilman turhia keskeytyksiä. Aseta vuodat paikoilleen ripeässä tahdissa, jotta saumakohdasta tulisi suora. Liisteri alkaa kuivua heti, kun vuota on nostettu seinälle, joten varaudu asettamaan kaikki vuodat paikoilleen ilman turhia keskeytyksiä. On normaalia, että tapettivuota laajenee kosteana (enintään 1,25 cm). Tapetin kuivuttua se voi kutistua muutaman millimetrin. Siksi on tärkeää, että vuotien reunat asetetaan kiinni toisiinsa ilman rakoa. Poista varovasti ylimääräinen tapettiliisteri vuotien saumakohdasta ja etupuolelta pehmeällä kankaalla. Liiallinen hankaaminen ja peseminen saattaa haalistuttaa tapettia. Tapetin koko: Kork. 244 cm x lev. 305 cm
  • Artikkelinumero L-2000463-0000
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi