Lekmer logo

Chicco, Kantoreppu, Easy Fit, Sandshell

0 (0) Arvostele
Chicco, Kantoreppu, Easy Fit, Sandshell Chicco, Kantoreppu, Easy Fit, Sandshell
€ 49,90
(Ovh. € 79,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Chiccon Easy Fit -kantoreppu on helppo kantaa ja säätää itsellesi ja lapsellesi sopivaksi. Ergonominen istuma-asento takaa lapselle oikeaoppisen lonkkien kulman. Asentoa on helppo vaihtaa kasvot kantajaan päin -asennosta kasvot et... Näytä tuotekuvaus

Chiccon Easy Fit -kantoreppu on helppo kantaa ja säätää itsellesi ja lapsellesi sopivaksi. Ergonominen istuma-asento takaa lapselle oikeaoppisen lonkkien kulman. Asentoa on helppo vaihtaa kasvot kantajaan päin -asennosta kasvot eteenpäin -asentoon yhdellä liikkeellä. Sopii 9 kg painoiseksi asti.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Chiccon Easy Fit -kantoreppu on helppo kantaa ja säätää itsellesi ja lapsellesi sopivaksi. Ergonominen istuma-asento takaa lapselle oikeaoppisen lonkkien kulman. Asentoa on helppo vaihtaa kasvot kantajaan päin -asennosta kasvot eteenpäin -asentoon yhdellä liikkeellä. Sopii 9 kg painoiseksi asti.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Chicco

Artikkelinumero:
3215-643

Tags:
Kantoreput, 0-12 kuukautta, 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Chicco Näytä kaikki tuotteet

Chicco sopii vastasyntyneestä leikki-ikään asti. Chicco on omiaan niin kävelylle kuin matkalle mukaan. Seikkailunhaluisille perheille merkki tarjoaa näppärät tarvikkeet ja tuotteet uusien kokemusten ja elämysten löytämiseksi. Chicco on tänä päivänä yksi suosituimmista lastentarvikemerkeistä ja tarjoaa luotettavia, laadukkaita tuotteita lapsiperheen arkeen. Tutustu Chiccon laajaan valikoimaan verkkokaupassamme Lekmer.fi ja tilaa kaikki vauvalle helposti yhdestä osoitteesta. Chiccon valikoimasta löydät kaikki lapsiperheen tuotteet aina syntymästä taaperoikään asti. Tuoreena vanhempana voit luottaa suursuosikki Chiccon vauvantarvikkeisiin ja merkin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi. Valikoimaan kuuluvat niin lastenvaunut, rattaat, vaatteet, turvaistuimet kuin lelut perheen pienimmille. Kaikki tuotteet valmistetaan tarkkoja laatu- ja turvallisuusvaatimuksia noudattaen, oli valintasi sitten suosittu Chiccoliteway tai Echo taikka jokin monista vaunutarvikkeista, kuten vaikkapa mukipidike. Paljon matkustavien perheiden suosikeiksi ovat nousseet Chiccon nerokkaat tarvikkeet autoon ja matkustamiseen. Panosta laadukkaisiin tuotteisiin alansa osaavalta yritykseltä, jonka valikoimasta saat kaiken tarvitsemasi. Italialainen Chicco on Euroopan suurin vauvantarvikkeiden tuottaja. Yritys perustettiin yli 50 vuotta sitten tavoitteenaan tarjota lapsiperheille arkea helpottavia, monipuolisia tuotteita aina raskaudesta leikki-ikään asti. Tänä päivänä Chiccon tuotteita myydään yli 120 maassa kuudessa eri maanosassa. Löydä Chicco verkosta osoitteesta Lekmer.fi. Chicco valmistaa perheen pienimmille sopivia tuotteita vankalla kokemuksella ja tietotaidolla. Tuotteiden taustalta löytyy innokas joukko vanhempia ja tuotesuunnittelijoita, jotka tuntevat pienten lasten tarpeet. He suhtautuvat intohimoisesti työhönsä ja kartuttavat jatkuvasti tietouttaan pienten lasten kehityksestä suunnitellakseen yhä uusia tuotteita Chiccolle. Oikeanlaisten tuotteiden kehittämisessä tärkeintä on oivaltaa, mitä lapset tarvitsevat ja mikä heitä ilahduttaa. Chicco valmistaa vauvantuotteita, jotka vastaavat pienten lasten tarpeisiin ja ovat myös vanhempien toiveiden mukaisia.