Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Terveys ja hygienia – tuotteet kylpyhuoneeseen

Pienen vauvan kanssa tulee vietettyä paljon aikaa kylpyhuoneessa. Pikkuista pitää kylvettää, pestä, kuivata ja rasvata. Jotta arkirutiinit sujuisivat mahdollisimman helposti, kannattaa kylpyhuone järjestää uuden perheenjäsenen tarpeita silmällä pitäen.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsiperheen kylpyhuoneeseen, jotta siellä vietetyistä hetkistä tulisi mahdollisimman helppoja ja mutkattomia niin vanhemman kuin lapsenkin näkökulmasta.

Potat

Jotkut lapset oppivat käymään potalla varhain, toiset vaativat hieman enemmän harjoitusta. Potan paras ja luontevin paikka on kylpyhuoneessa, jossa lapsi voi rauhassa tutustua tähän uuteen minivessaan.

Lekmeriltä löydät monenlaiset potat aina perinteisestä Baby Björn -mallista uudenlaisiin, tyhjentämistä ja puhdistamista helpottavan muotoilun omaaviin pottiin.

Värivalikoimaa riittää ja suosikkihahmon kuva potan kyljessä tekee harjoittelusta hauskempaa!

Kylpyhuonejakkarat, WC-supistajat ja muut tarvikkeet

Tavallinen WC-istuin on pienelle lapselle varsin epämukava ja kömpelö. Istuimen aukko on pelottavan suuri ja lapsi istuu keikkuen renkaan laidalla. Istuimen päälle asetettavan, lapselle sopivankokoisen WC-supistajan päällä lapsi istuu tukevasti ja oppii pikku hiljaa itse suoriutumaan WC-käynneistään.

Verkkokaupastamme löydät valikoiman erilaisia WC-supistajia moneen tyyliin.

Meiltä löydät myös turvalliset jakkarat, joiden avulla pienikin lapsi ylettyy helposti käsipesulle. Tutustu myös erilaisiin kylpyammeisiin, kylpyöljyihin, vaipparoskiksiin ja muihin hoitopöydän tarvikkeisiin.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsiperheen kylpyhuoneeseen!

464 tuotetta
464 tuotetta