Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lämpöpussit, taljat ja istuintyynyt lastenvaunuihin

Lekmer tarjoaa laajan valikoiman lämpöpusseja, taljoja ja istuinpehmusteita, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja lastenvaunuihin. Lämpimällä lampaantaljalla tai lämpöpussilla varmistat, että vauvaasi ei palele kylminä päivinä ulkoiltaessa ja että hän voi nukkua turvallisesti ja mukavasti. 

Lämpöpussit

Löydä oma lämpöpussisi Lekmeriltä. Tarjoamme hyviä ja edullisia lämpöpusseja – mutta myös hieman korkeampien hintaluokkien lämpöpusseja, joissa on enemmän toimintoja ja todella korkea laatu. Valikoimassamme on sekä hieman pienempiä lämpöpusseja, jotka sopivat lapsen ensimmäisiin kuukausiin lastenvaunuissa, että suurempia, rattaisiin sopivia lämpöpusseja. Löydät meiltä sellaisia tunnettuja tuotemerkkejä kuin Elodie Details, Bozz, Voksi, Baby Trold, Joolz, Britax ja Carena.

Useimmissa lämpöpusseissamme on aukot viisipistevaljaita varten, jotta ne voidaan yhdistää lastenvaunuihin yksinkertaisesti, ja jotta sekä lapsi että lämpöpussi pysyvät hyvin paikallaan. Useimmiten voit avata lämpöpussin kokonaan ja käyttää sitä myös peittona tai tyynynä. Valitse vuori tarpeidesi mukaan.

Lampaantaljat

Mukava lampaantalja lastenvaunuissa pitää lapsesi aina lämpimänä. Meiltä löydät mitä laadukkaimpia lampaantaljoja, jotka ovat täysin lapsiturvallisia eivätkä sisällä haitallisia aineita. Tarjoamme sekä pitkä- että lyhytvillaisia lampaantaljoja eri väreissä mm. tuotemerkiltä SEGR.

Istuintyynyt


Istuintyyny tekee lastenvaunuista pehmeät ja mukavat lapselle. Tyyny sopii hyvin lämpimämpiin päiviin tai lämpöpussiin yhdistettynä se tekee vaunuista erityisen pehmeät istua hieman kylmemmällä säällä. Tarjoamme sekä yleismallisia istuinpehmusteita, jotka sopivat useimpiin lastenvaunuihin, että yksittäisten merkkien erityissuunniteltuja pehmusteita. Meiltä löydät kaikenväriset ja -muotoiset istuintyynyt, joissa kaikissa on aukot valjaita varten. Valitse sellaisten tuotemerkkien joukosta kuin Inovi, AddBaby, Elodie Details, Mountain Buggy ja Phil & Teds.

107 tuotetta