Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Istumarattaat on turvallinen ja mukava valinta

Onko vauvasi kasvanut jo niin isoksi, että lastenvaunut ovat käyneet ahtaiksi? Kun on aika hankkia rattaat, Lekmer.fi on oikea paikka. Verkkokaupassamme on helppo selata tyylikkäitä ja käytännöllisiä rattaita, jotka tuovat uusia ulottuvuuksia leppoisille kävelyretkille. Valikoimassa on runsaasti erilaisia kolmi- ja nelipyöräisiä rattaita, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivat rattaat. Lekmer.fi tekee kaiken mahdolliseksi, katso omin silmin!

Kun vauva alkaa nostaa katsettaan ylöspäin, maailman tarkkaileminen käy parhaimmin hyvistä rattaista käsin. Lekmer.fi tarjoaa laajan valikoiman rattaita, jotka tekevät siirtymisen vaunusta uusiin rattaisiin hauskaksi seikkailuksi sekä lapselle että vanhemmille. Valittavana on useita eri malleja ja värejä, esimerkiksi herkullisen punainen, klassiset sininen ja musta, pirteä turkoosi sekä hillitymmät beige ja harmaa. Baby jogger kolmella pyörällään ja leveällä takatilalla on suosittu vaihtoehto menevään hölkkään. Jos lapsi tarvitsee istuimen korotusta, saatavilla on istuintyyny - vaivaton tapa säätää matkustajan mukavuuden tasoa.

Istumarattaat tuovat mukanaan useita etuja. Lapselle ulkoilu on jännittävämpää, kun ympäristöä voi tarkkailla paremmin. Samalla rattaat vievät vähemmän tilaa kahviloissa, bussissa ja ennen kaikkea kotona. Jotkin malleistamme on helposti muunnettavissa makuuvaunuiksi, kuten esimerkiksi Graco, josta tulee hetkessä mukava vuode mukana tulevan makuuosan kanssa. Lekmer.fi tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Oletko retroilija, mutta arvostat nykyaikaista mukavuutta? Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihimme, niin löydät taatusti mieluisat retrorattaat. Meillä on oikeita kultajyviä, jotka sopivat vaativillekin asiakkaille. Olemme varmoja siitä, että löydät verkkokaupastamme uudet suosikkirattaat.

Etsitkö edullisia lastenrattaita? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Lekmer.fi-verkkokaupan valikoimasta löydät rattaita kaikissa hintaluokissa, ja uskallamme luvata, että rattaat täyttävät kaikki asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset.

195 tuotetta
195 tuotetta