Lekmer logo

Sadesuojat & hyönteisverkot

Lastenvaunujen suoja mahdollistaa leppoisat kävelyretket kirkkaassa auringonpaisteessa ja myös kaatosateessa. Miten käytännöllistä, ja myös lastasi suojaavaa. Esimerkiksi aurinkovarjo lastenvaunuihin tai rattaisiin pitää haitalliset auringonsäteet poissa lasten herkältä iholta ja vaunukoppa pysyy ihanan viileänä. Sadesuoja pitää pienen matkustajan kuivana, vaikka sade yllättäisikin!

Osoitteeseen Lekmer.fi olemme keränneet ison valikoiman suojia kaiken kokoisille lastenvaunuille ja rattaille. Meille on tärkeää voida tarjota suosituimpien ja luotettavimpien merkkien tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Elodie Details -merkin trendikkäät sadesuojat, joiden mukana tulevat kätevät ja kompaktit säilytyslaukut, jotka voidaan kiinnittää vaunuihin poutasäällä. Suojat eivät ole ainoastaan sadesuojia. Meiltä löytyy malleja sekä yhden lapsen että kaksosten vaunuihin monelta eri valmistajalta ja kilpailukykyiseen hintaan. Taatusti kannattava hankinta!

Hyönteisverkko lastenvaunuihin tai rattaisiin takaa lapselle rauhan, ja silloin sinäkin voit rentoutua paremmin. Voit myös luottaa siihen, että kaikki vaununsuojukset ovat parasta laatua valmistusmateriaalista riippumatta. Esimerkiksi sadesuojat on valmistettu polyesterista tai läpinäkyvästä, pehmeästä muovista, ja ne vastaavat tiukkoihin vaatimukseen, mitä tulee kestävyyteen ja ilman läpäisykykyyn. Tämä koskee myös aurinko- ja hyönteissuojia. Tarkista aina huolellisesti, että ostat suojan, joka sopii juuri sinun vaunumalliisi. Meiltä löydät vaihtoehtoja useimpiin suosittuihin lastenvaunumalleihin, makuuvaunuista ja rattaista aina buggy-, sulky- ja kaksosvaunuihin.

Sadesuojat, aurinkosuojat ja hyönteisverkot ovat välttämättömiä lastenvaunun tarvikkeita. Niiden ansiosta lapsi pääsee ulkoilemaan säästä ja olosuhteista riippumatta. Osta suojat lastenvaunuihin netistä verkkokaupasta Lekmer.fi - meiltä löydät sekä ison valikoiman että edulliset hinnat!

87 tuotetta
87 tuotetta