Lekmer logo

Seisomalaudat

Miten liikkua helposti kahden pienen lapsen kanssa turvautumatta aina autokyytiin tai joukkoliikenteeseen? Hankkimalla vaunuihin näppärä seisomalauta kävelyt onnistuvat jatkossakin koko perheen voimin ja isompi sisarus voi väsyessään lepuuttaa jalkojaan matkaamalla seisomalaudan päällä. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät taatusti juuri omiin vaunuihisi sopivan seisomalaudan. Tutustu valikoimaan täällä.

Seisomalauta kiinnitetään helposti vaunujen taakse kahdella turvallisella kiinnitysosalla. Isompi sisarus mahtuu hyvin seisomaan laudalla vauvan matkatessa vaunuissa. Helppo, edullinen ja näppärä tarvike, joka helpottaa kahden lapsen kanssa liikkumista. Valikoimastamme löydät erilaiset seisomalaudat, jotka sopivat moneen eri vaunumalliin. Bumprider on suosittu seisomalauta, josta on saatavana erilaisia versioita siisteillä painatuksilla. Meiltä löydät myös useana vuonna testivoittajaksi selviytyneen Easy Rider seisomalaudan. Tutustu valikoimaan ja tilaa omalle perheellesi parhaiten sopivat tuotteet - meiltä löydät kaiken lapsiperheeseen.

Oletko hankkimassa vaunuihin seisomalautaa? Valitse juuri teidän perheellenne sopiva malli. Miettikää yhdessä lapsen kanssa, mikä malleista olisi teille sopivin. Jos käveltävät matkat ovat pitkiä ja seisominenkin väsyttää, kannattaa valita istuimella varustettu malli, jossa lapsi voi istua ja pitää käsillään kiinni ohjaustangosta. Joissakin malleissa istuin on irrotettavissa, jolloin se voidaan kiinnittää lautaan aina tarvittaessa. Näin sinulla on helposti kaksi vaihtoehtoa käytettävissäsi. Seisomalauta on sekä käytännöllinen että tyylikäs lisä vaunuihin.

Seisomalauta on monella tapaa hyödyllinen. Seisomalaudan ansiosta lasten kanssa liikkuminen helpottuu ja isompi lapsi voi väsyessään matkata laudalla. Seisomalauta sopii mainiosti myös painavien kauppakassien kuljettamiseen. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät kaiken lapsiperheen arkea helpottamaan!

25 tuotetta
25 tuotetta