Lekmer logo

Tarvikkeet lapsiperheen helpompaan arkeen

Onko vaunut hankittu mutta jotain tuntuu vielä puuttuvan? Vai onko sinulla vanhat vaunut, joihin kaipaat pientä piristystä? Tervetuloa tutustumaan suureen valikoimaan erilaisia vaunutarvikkeita, joilla saat vaunuista juuri sellaiset kuin haluat. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet.

Vaunutarvikkeista lämpöpussi on erityisen tärkeä miellyttävän matkanteon kannalta. Lämpöpussissa lapsi on helppo nostaa vaunuihin ja sieltä pois. Jos toivot pientä ylellisyyttä vaunukävelyihin, varusta vaunut suositulla mukipidikkeellä! Mukipidike kiinnitetään helposti vaunujen tai rattaiden työntöaisaan ja on sopiva useimmille kahvi- ja teemukeille. Joissakin malleissa on näppärä lisäkiinnike, jonka ansiosta voit jopa juosta vaunujen kanssa juoman läikkymättä.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat lapsiystävällisiä ja niiden tarkoituksena on tehdä lapsiperheen arjesta mahdollisimman helppoa ja hauskaa. Suunnitteletteko koko perheen yhteistä pyörämatkaa? Hanki polkupyörääsi käytännöllinen pyöränistuin, jossa lapsi matkaa sekä mukavasti että turvallisesti. Kannattaa ehdottomasti panostaa myös käytännölliseen laukkuun - kokeile itse, miten paljon helpompaa on kun voit lastata taakan vaunuihin sen sijaan, että kantaisit tavaroita repussa tai käsilaukussa.

Oletko vanhempana ensikertalainen vai onko sinulla jo useampia lapsia? Tilanteestasi riippumatta löydät verkkokaupastamme Lekmer.fi juuri oikeat tarvikkeet omaa arkeasi helpottamaan. Meiltä saat lastentarvikkeet helposti verkosta ja aina nopean toimituksen.

134 tuotetta
134 tuotetta