Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Turvakaukalot – auton turvaistuimet lapsille enintään 13 kg

Perheenlisäystä tiedossa tai jo tullut? Pian ollaan jo lähdössä ensimmäiselle automatkalle. Kun etsitte turvaistuinta, jota voi säätää sopivaksi lapsen kasvaessa, tai haluatte päivittää kulahtaneen istuimen päivän tasalle - ei hätää. Turvaistuimet ja turvakaukalot autoon löytyvät Lekmer.fi-verkkokaupasta, ja siten perheen pienimmätkin istuvat turvallisesti ja mukavasti matkalla.

Tarjoamme runsaan valikoiman turvavarusteita autoon. Kaikki ovat markkinoiden johtavien merkkien valmistamia ja tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa. Meiltä löydät esimerkiksi testivoittaja Maxi-Cosin turvaistuimet, kokonaisratkaisut turvaistuin + lastenvaunut yhdessä, säädettävät i-Size -koot, kaikkiin henkilöautoihin soveltuvat kokoamisratkaisut, helpot asennusratkaisut sekä irrotettavat päälliset, jotka voidaan pestä tai vaihtaa - vain muutamia ominaisuuksia mainitaksemme. Turvakaukalo takaa perheen nuorimmalle jäsenelle turvallisen automatkan, ja kun olette perillä, kaukalon voi helposti ottaa ulos autosta ja kantaa kantokahvasta. Tämän helpommaksi homma ei enää muutu!

Kaikki turvakaukalomme täyttävät luonnollisesti tiukat turvallisuus- ja mukavuusvaatimukset. Ne on helppo asentaa autoon ja ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Jos vaihtoehtojen viidakko hämmentää, saanemme suositella esimerkiksi testivoittajia. Besafe-turvaistuin kädensijalla sopii 0-4-vuotiaille lapsille. Hyödynnä kätevää lajittelutoimintoamme löytääksesi parhaiten sopivimmat tuotteet, ja lue lisää yksityiskohtaisista tuotekuvauksista. Niistä löytyy tärkeää tietoa tuotteen painosta, koosta ja testeistä, jotka tuote on läpäissyt sekä sen täyttämistä laatusertifikaateista. Näiden tietojen avulla voitte löytää juuri teille sopivan ratkaisun.

Lekmer.fi helpottaa vanhempien arkea. Turvallisuus, mukavuus ja laatu ovat avainsanoja, jotka luonnehtivat Lekmer.fi-verkkokaupan tarjoamia turvaistuimia ja turvakaukaloita. Meiltä löydät pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan valikoiman Besafe ja Maxi-Cosi -tuotteita.

114 tuotetta
114 tuotetta