Lekmer logo

Baby Dan, Pistorasiansuoja

4 (1) Arvostele
Baby Dan, Pistorasiansuoja Baby Dan, Pistorasiansuoja
€ 5,90
(Ovh. € 5,90)

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Pistorasiansuoja estää lasta työntämästä esineitä pistorasiaan. Standardinmukainen hyväksyntä. Sisältää: 6 kpl.... Näytä tuotekuvaus

Pistorasiansuoja estää lasta työntämästä esineitä pistorasiaan. Standardinmukainen hyväksyntä. Sisältää: 6 kpl.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Pistorasiansuoja estää lasta työntämästä esineitä pistorasiaan. Standardinmukainen hyväksyntä. Sisältää: 6 kpl.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Baby Dan

Artikkelinumero:
8204-6-6

Tags:
Kodin turvatuotteet, 0-5 v., 1-10 EUR

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Baby Dan, Pistorasiansuoja

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hyvä mutta kallis

  Ikeasta saa ihan samoja huomattavasti halvemmalla.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Baby Dan Näytä kaikki tuotteet

Me Lekmerillä tiedämme, että lapsiperheissä turvalliset tuotteet ovat kaiken a ja o. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löytyy laaja valikoima perheyritys Baby Danin turvatuotteita. Yritys on maailman johtavia tuotemerkkejä lapsiturvallisuuden alalla. Tee kodistasi lapsiturvallinen ja tilaa verkkokaupastamme mm. tyylikkäät turvaportit portaisiin ja tulisijoihin. Kodin muuttaminen lapsiturvalliseksi ei suju hetkessä. Baby Dan -turvatuotteet helpottavat ja nopeuttavat urakkaa. Jotkut perheet haluavat sairaalasta kotiutumisen jälkeen nukkua perhepedissä tai vauvalle voidaan heti hankkia oma pinnasänky, jonka löydät täältä. Olohuoneeseen sijoitettu leikkikehä voi olla näppärä lapsen kasvaessa. Näin lapsi voi leikkiä itsekseen turvallisen välimatkan päässä lemmikkieläimistä, tulisijoista ja muista mahdollisista vaaranpaikoista. Jotta koti varmasti olisi lapselle turvallinen, suosittelemme turvaportin asentamista portaiden sekä takan tai kamiinan eteen. Meiltä löydät myös liesisuojat, jotka pitävät pienet sormet loitolla kuumista hellanlevyistä. Lapsi on luonnostaan utelias ja koti on täynnä mahdollisia vaaranpaikkoja, joten pistorasiat, terävät kulmat ja portaat kannattaa suojata huolella. Baby Dan tekee kodistasi turvallisen paikan, jossa lapsi voi tehdä tutkimusmatkoja omaan tahtiinsa. Baby Dan -leikkikehä ja Baby Dan -liesisuoja – näillä kahdella tuotteella suojaat lapsesi helposti kodin tavallisimmilta vaaroilta. Lekmer.fi on Baby Danin jälleenmyyjä verkossa. Tanskalainen turvatuotteiden alalla toimiva perheyritys Baby Dan perustettiin jo vuonna 1947. Yrityksen toiminnassa keskeistä on kekseliäisyys, turvallisuus ja vastuullisuus. Yritys tuo jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita, jotka auttavat suojaamaan lasta ja tekemään kodista turvallisen paikan. Tanskassa sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan mm. maailman parhaat turvaportit. Muita yrityksen valikoimaan kuuluvia turvatuotteita ovat mm. kulmasuojat, liesisuojat, pinnasängyt, imetystyynyt sekä jääkaapin turvalukot. Tuotteet on suunniteltu suojaamaan lasta sekä helpottamaan vanhempien elämää. Baby Dan on palkittu tuotteistaan useasti niin kotimaassaan kuin kansainvälisesti.