Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Tutit ja tuttipullot

Kun ostat tutteja ja tuttipulloja, sinun on huomioitava pari asiaa. Ensimmäiseksi tutin rakenteen tulee olla turvallinen. Tuttien tulee olla sellaisia, ettei niistä lähde pureskelemalla irti paloja, jotka lapsi saattaa niellä.

Toiseksi tutti tai tuttipullo ei saa sisältää vaarallisia aineita. Vähemmän pikkutarkat valmistajat saattavat edelleen käyttää muovia, joka ei ole 100-prosenttisesti turvallista. Joten jos tuotteesta ei ole ilmoitettu, mitä materiaaleja siinä on käytetty, sinun kannattaa valita toinen tuote.

Me täällä Lekmerissä myymme tutteja ja tuttipulloja, jotka täyttävät molemmat vaatimukset.

BPA-vapaat tuttipullot

Muista, että tuttipulloa käytetään pitkään – useita kertoja päivässä ja pitkän aikaa. Siksi materiaaleista on hyvä olla perillä, etenkin BPA:sta. BPA (Bisfenoli A) oli kovissa muoveissa pitkään yleinen ainesosa, ja sitä käytettiin myös useissa tuttipulloissa. Sillä voi olla useita haitallisia vaikutuksia, ja siksi se on nykyisin EU:ssa kielletty.

Kielto hyväksyttiin kuitenkin vasta hiljattain, joten on paras pelata varman päälle ja valita tuote, jonka tiedät olevan turvallinen. Turvallisia tuotteita löydät täältä Lekmeristä.

Muotoilu ja lisätarvikkeet

Tuttipulloja on erimuotoisia, ja niissä on erilaisia kuvia. Voit valita pullon, joka sopii parhaiten lapsen ikään ja on sellainen, josta hän pitää. Tuttipulloon voi myös olla hyvä ostaa erilaisia ”tutteja”, koska silloin voit vaihtaa tuttiosan sen kuluessa tai kun tarvitset isompireikäisen tutin.

Lisäksi voi olla hyvä tilata tuttipidikkeitä, pulloharjoja ja muita tarvikkeita, jotka helpottavat elämää pienten lasten kanssa. Löydät kaiken täältä – yksinkertaisesti järkeviä ja turvallisia tuotteita.

542 tuotetta
542 tuotetta