Sitterit & vauvakeinut

Sivu 1 / 2

Sitterit & vauvakeinut - Lekmer.fi

Arjessa on monia hetkiä, jolloin auttava käsipari tulisi todella tarpeeseen. Ruoka pitäisi valmistaa ajallaan, pyykit olisi pistettävä koneeseen ja sängyt sijattava. Samalla perheen pienin vaatii huolenpitoa, hoivaa ja turvaa. Vanhempana sitä joskus kaipaa ylimääräisiä käsiä. Silloin hyvänä apuna on babysitteri. Valitse joko paikallaan pysyvä sitteri tai vauvakeinu, joka samalla tuudittelee lasta.

Hyvä ja tukeva sitteri tulee tarpeeseen monessa eri tilanteessa. Babysitterin etuna on, että sen voi viedä mukanaan melkein minne tahansa. Se on myös helppo asentaa ja ottaa parissa sekunnissa käyttöön vauvan lepopaikaksi. Graco-vauvakeinu voidaan jopa siirtää herättämättä nukkuvaa vauvaa. Katsasta myös Babybjörnin sitterit - klassinen ruotsalainen merkki, joka ei koskaan vanhene. Kaikki babysitterimme ovat luonnollisesti turvallisia, mukavia lapselle sekä korkeinta laatua. Tutkiskele rauhassa eri vaihtoehtoja ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva sitteri.

Älä anna vauvan estää seikkailujen ja retkien ideointia. Minne sitten lähdettekin, sitterin tai vauvakeinun voi aina ottaa mukaan. Sitterin saa kätevästi taitettua kasaan, jolloin se mahtuu sujuvasti takapenkille, tai sitten sitä voi kuljettaa ihan vain kädessä. Valitse laajasta valikoimastamme useiden eri kuosien ja värivaihtoehtojen väliltä. Osoitteesta Lekmer.fi löydät takuulla tarvitsemasi varusteet vauvasi hyvinvointia ajatellen.

Kun haluat löytää näppärän ja laadukkaan babysitterin, olet oikeassa osoitteessa. Osta babysitteri verkkokaupastamme Lekmer.fi.