Kantaminen & istuminen

Pienokaiset tarvitsevat paljon läheisyyttä ja huomiota, ja sitä annamme heille enemmän kuin mielellämme. Alussa lapsi ja vanhempi ovat erottamattomia. Upeaa on se, että arki sujuu sillä tavalla hienosti.

Lekmer.fi:stä löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka antavat sinulle vapaat kädet samalla, kun lapsi saa nauttia läheisyydestä. BabyBjörnin kantoreppu tai Baby K:n kantoliina tekevät ihmeitä.

Tuntuu mukavalta olla turvallisesti vanhemman lähellä, mutta joskus vauvakin tarvitsee vapautta, ja silloin babysitter tulee hyvään tarpeeseen. Siinä lapsi voi tarkkailla sinun puuhiasi tai leikkiä jännittävällä aktiivisuuslelulla, joka on helppo kiinnittää babysitteriin. Istumisharjoitukset ovat tärkeitä vauvan lihaksistolle ja ratkaiseva askel ennen seisomaan nousemista ja kävelyä.

Haluamme kertoa vielä lisää kuinka käytännöllinen kantoreppu tai -liina oikein onkaan. Helppo ottaa käyttöön ja pois käytöstä, mukavampi kuin vaunujen työntäminen, jos aiot tehdä vain pienen kierroksen kaupungilla. Samalla saat nauttia ihanasta läheisyydestä lapsesi kanssa.

Klikkaile ja tutustu eri malleihin, niin löydät itsellesi parhaiten sopivan.
 
(40 yhteensä 140 tuotteesta)
(40 / 140)