Hoitoalustat

Sivu 1 / 2

Hoitoalustat - Lekmer.fi

Hoitoalusta on ensimmäisiä tarvikkeita, joka on välttämätön hankinta lapsen synnyttyä. Kun lapsella on allaan hyvä hoitoalusta, vaipanvaihdot sujuvat paljon helpommin - siitä voi tulla jopa hauskaa! Niinpä kokosimme ison valikoiman edullisia hoitoalustoja ja hoitotyynyjä. Panostamme hyvään mukavuuteen ja korkeaan laatuun lapsen hyvinvointia ajatellen, mutta tärkeää on myös oikea design ja sujuvuus.

Miksi oikeanlainen hoitoalusta ja hoitotyyny on tärkeä asia? Olemme vakuuttuneita siitä, että lapsi voi parhaiten voidessaan maata pehmeästi ja pää tuettuna vaipanvaihdon aikana. Näin vauva pysyy todennäköisemmin myös paremmalla tuulella. Lekmer.fi suosittelee siksi erityisesti ergonomista hoitoalustaa, josta hyvänä esimerkkinä NG Baby -hoitoalusta. Mallit on suunniteltu tarjoamaan lapselle parasta tukea ja mukavuutta, vaikka vaipanvaihtoon kuluisi hieman enemmänkin aikaa. Joissakin hoitoalustoissa on irrotettava tyyny ja froteesuojat voi huoletta pestä pyykkikoneessa. Puhdistus käy siis todella helposti, mikä säästää aikaa sinulle ja lapsellesi!

Vaipanvaihdosta syntyvät tahrat puhdistuvat vieläkin helpommin, kun hoitoalustan peittää lakanalla, jonka voi pestä pesukoneessa. Valikoimaamme kuuluu muun muassa Rätt Start -hoitoalusta, jossa on ihastuttava päällinen, jonka voi pestä 60 asteessa. Fokusoimme mukavuuteen ja hyvään hygieniaan, mutta emme unohda myöskään turvallisuutta. Siksi olemme valikoineet hoitoalustoja ja hoitotyynyjä, jotka pysyvät tukevasti hoitopöydällä. Lähestulkoon kaikissa malleissamme on korotetut reunat, jotka pitävät vauvan paikoillaan.

Osoitteesta Lekmer.fi löydät ison valikoiman hoitoalustoja ja paljon muita lastenhoitotuotteita, edullisesti ja tunnetuilta valmistajilta. Verkkokauppamme tarjoaa kaiken tarvittavan lapsiperheiden arkeen. Vain klikkauksen päässä!