Hoitopöydät & -lipastot

Sivu 1 / 1

Hoitopöydät & -lipastot - Lekmer.fi

Onko vastikään tullut perheenlisäystä? Onnittelut! Perheen paisuessa ajateltavaa riittää. Laadukas hoitopöytä helpottaa elämää pikkulapsen kanssa merkittävästi. Lekmer.fi haluaa tarjota jokaiseen kotiin sopivia vaihtoehtoja. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse teille sopivin. Minimalistiseen kotiin riittää ehkä näppärä hoitopöytäpatja? Meiltä löydät fiksut ratkaisut kaikkien perheiden tarpeisiin.

Hoitopöytä, joka on suunniteltu juuri sinun ja lapsesi tarpeita ajatellen on järkevä investointi vaipanvaihtojen ja muiden hoitotoimenpiteiden helpottamiseksi ja leppoistamiseksi. Hoitopöytien tarjonta on huima ja kasvaa jatkuvasti - kaikki perheet ja tarpeethan ovat ainutlaatuisia! Mikäli asutte ahtaasti, seinälle asennettava lipasto voi olla sopiva vaihtoehto. Tässä tapauksessa ulospäin taittuva pöytä kiinnitetään seinään sopivalle korkeudelle. Ruuvit kannattelevat sekä lapsen että erilaisten tarvikkeiden painon - pesulaput, pikkupyyhkeet, puhdistusaineet, voiteet ja tietysti puhtaat vaipat. Aktiiviselle ja liikkuvaiselle perheelle suosittelemme hoitopöytää pyörillä, jolloin pöydän sijaintia voidan tarpeen mukaan vaihtaa vaivattomasti, jopa vaipanvaihtohommien ollessa kesken.

Hoitopöydän tärkein ominaisuus on, että se täyttää tehtävänsä ja on turvallinen lapselle. Lekmer.fi pitää kunnia-asiana, että kelpuutamme valikoimaamme vain laadukkaimpia tuotteita, joten meiltä ostat aina taatusti turvallisen tuotteen. Haastamme mielellämme perinteisiä lastenhoidon käytänteitä, ja tarjoamme siksi mahdollisimman käteviä ratkaisuja - esimerkiksi tilaa säästävän seinähoitopöydän muodossa. Jos taas haet pelkistetympää hoitopöytää, suosittelemme Troll-merkkiä, jonka tuotevalikoimassa on useita upeita, skandinaavisen minimalistisesti muotoiltuja malleja. Kuka väittää, etteivät lastentarvikkeet voisi olla osa sisustusta?

Lekmer.fi päivittää ja täydentää jatkuvasti laajaa valikoimaamme, jotta voisimme tarjota sinulle ja lapsellesi kaikkein parasta. Osta hoitopöytä tai hoitolipasto helposti netistä osoitteesta Lekmer.fi!