Kylpyammeet & kylpytuet

Sivu 1 / 1

Kylpyammeet & kylpytuet - Lekmer.fi

Lapset rakastavat vettä, joten mikä olisikaan hauskempaa kuin pikkuisten oma kylpyhetki! Kylvyn ei aina tarvitse tarkoittaa pelkkää pesulla käymistä, vaan se voi olla hauska yhteinen hetki, josta nauttii niin lapsi kuin vanhempi. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erimallisia kylpyammeita. Etsitkö sopivaa ammetta vauvallesi? Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat tuotteet.

Me Lekmerillä toivomme, että kaikilla lapsilla ja vanhemmilla olisi mahdollisuus kiireettömään kylpyhetkeen yhdessä. Jos kotona on rajoitetusti tilaa, voi kokoontaitettava kylpyamme olla ratkaisu. Amme on helppo avata ja täyttää vedellä. Kylvyn jälkeen amme tyhjennetään ja taitetaan jälleen kokoon. Malli vie vain vähän tilaa ja on helppo asettaa syrjään säilytyksen ajaksi. Jos kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme, voi kelluva kylpyalusta olla hyvä valinta. Näin voitte halutessanne kylpeä yhdessä ja vanhemmalle jää kädet vapaiksi. Meiltä löydät tietenkin myös perinteiset kylpyammeet, niin jalalliset kuin lattialle asetettavat mallit.

Jos kokoontaitettava kylpyamme tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, löytyy meiltä useita malleja merkiltä Stokke flexi. Valikoimasta löytyy monta eri väriä ja kaikissa ammeissa on helppokäyttöinen pohjaventtiili ammeen tyhjentämiseen. Ammeet sopivat 0‒4-vuotiaille lapsille ja ne on valmistettu materiaaleista, jotka eivät sisällä lainkaan lapsen terveydelle haitallisia tai myrkyllisiä aineita. Pienemmälle lapselle saattaa vastasyntyneelle tarkoitettu kylpytuki olla hyvä valinta. Kylpytuet ovat ergonomisesti muotoiltuja ja niissä on pitävät imukupit sekä turvallinen, liukumaton istuinosa. Tärkeintä lasten kylpyammeessa on, että se on turvallinen ja ergonominen niin lapselle kuin vanhemmalle.

Edulliset kylpyammeet lapselle löydät helposti osoitteesta Lekmer.fi. Istuudu tietokoneen ääreen ja tutustu rauhassa suureen valikoimaamme kylpyammeita eri väreissä ja malleissa.