Potat, jakkarat & wc-supistajat

Sivu 1 / 2

Potat, jakkarat & wc-supistajat - Lekmer.fi

Hampaiden harjaus on hyvä opetella pienestä pitäen. Mutta miten hammaspesu onnistuu, kun ei ylety näkemään itseään peilistä? Ota avuksi näppärä jakkara, jonka ansiosta iltapesusta tulee paljon hauskempaa! Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erilaisia lapsille sopivia jakkaroita sekä turvalliset jakkarat kylpyhuoneeseen.

Lapsena on paljon uutta opittavaa. Pitää opetella harjaamaan hampaansa, pesemään kätensä ja käymään WC:llä. Me Lekmerillä kannustamme hyödyntämään leikkiä kaikissa tilanteissa, myös opetettaessa lapselle uusia asioita. Meiltä saat tuotteet, joiden avulla iltapesusta ja WC-reissuista tulee sekä helpompia että hauskempia. Jakkaran avulla lapsi ylettyy helpommin käsienpesualtaalle ja WC-supistaja tekee WC-istuimesta turvallisemman ja mukavamman lapselle. Hieman pienemmille lapsille sopii hyvin Babybjörn pottatuoli, jonka korkea selkänoja takaa lapselle mukavan ja tukevan istuma-asennon. Etsitpä sitten iloisen värikästä tai hillityn tyylikästä kylpyhuoneen jakkaraa, löydät varmasti sopivan mallin meiltä.

WC-harjoittelussa tärkeintä on positiivinen kannustus. Kunhan lapselle jää hetkestä hyvä mieli, olette oikealla tiellä. Nalle Puh -aiheinen WC-supistaja takaa lapselle turvallisen WC-käynnin ja harjoittelu sujuu leikiten. Supistajassa on liukumaton alapuoli, jonka ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan. Pieni selkänoja mahdollistaa mukavan asennon ja roiskesuojan ansiosta käyttö on siistiä. WC:ssä on hyvä olla myös tukeva jakkara, jotta lapsi paremmin ylettäisi vesihanaan ja muistaisi tuiki tärkeän käsienpesun. Hauskat jakkarat ja muut tarvikkeet tekevät kylpyhuoneestakin viihtyisän.

Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät myös mm. Ubbin potat. Meiltä tilaat helposti niin jakkarat, potat kuin WC-supistajat lapsiperheen arkea helpottamaan.