Lastenhoito & terveys

Aika vaihtaa vaippoja tai aloittaa potta koulutus?

Uusien perheenjäsenien mukana tulee uusia haasteita. Kylpeminen, voitelu, vaipanvaihto ja potta koulutus ovat vain joitakin asioita, jotka tulevat osaksi arkea. Tässä kategoriassa pitäydymme kylpyhuoneessa.

Kun olet juuri palannut kotiin pienen nyytin kanssa, on selkeästi hyötyä, jos hoitopöytä on valmiina vaipanvaihtoa varten. Hoitopöytä, jossa kaikki on kätesi ulottuvilla on optimaalinen, sillä silloin huomio pikkuiseen on suuri. Lekmer.fi sivuilla on monia sopivia hoitopöytiä ja hoitoalustoja.

Kuten kaikesta muustakin elämässä, niin vaipanvaihdosta tulee pian osa arkea. Lapset kasvavat ja kulkevat pian itse omilla jaloillaan. Silloin on korkea aika aloittaa lapsen potta koulutus. Se on yhtä haastavaa kuin jännittävääkin! Tulisiko lapsen olla vaipatta? Ehtiikö lapsi ajoissa potalle?

Tänä aikana pyykkiä voi tulla paljon, ja niin saakin tulla.

Kun potta on hallussa tai menettänyt uutuudenviehätyksensä, voi wc-istuin olla seuraava askel. Lapsi tuntee itsensä vielä isommaksi, kun hän saa istua klassisen potan posliini-versiossa. Suosittelemme, että ostat kylpyhuone jakkaran, jotta lapsesi voi “itse” aina, kun mahdollista.

Lekmer.fi sivuilta löydät laajan valikoiman pottia tuotemerkeiltä, kuten BabyBjörn, Disneyn Nalle Puh sekä Bumbo ja Disney Frozen wc-istuimia.

Tietenkin meillä saat vaipparoskikset, vaippakassit, kylpyammeet, lämpömittarit ja viltit.

Kaikki, mikä helpottaa kylpyhuoneessa löytyy osoitteesta Lekmer.fi

Klikkauksen päässä!
Sivu 1 / 7

Lastenhoito & terveys - Lekmer.fi

Pienen vauvan kanssa tulee vietettyä paljon aikaa kylpyhuoneessa. Pikkuista pitää kylvettää, pestä, kuivata ja rasvata. Jotta arkirutiinit sujuisivat mahdollisimman helposti, kannattaa kylpyhuone järjestää uuden perheenjäsenen tarpeita silmällä pitäen.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsiperheen kylpyhuoneeseen, jotta siellä vietetyistä hetkistä tulisi mahdollisimman helppoja ja mutkattomia niin vanhemman kuin lapsenkin näkökulmasta.

Potat

Jotkut lapset oppivat käymään potalla varhain, toiset vaativat hieman enemmän harjoitusta. Potan paras ja luontevin paikka on kylpyhuoneessa, jossa lapsi voi rauhassa tutustua tähän uuteen minivessaan.

Lekmeriltä löydät monenlaiset potat aina perinteisestä Baby Björn -mallista uudenlaisiin, tyhjentämistä ja puhdistamista helpottavan muotoilun omaaviin pottiin.

Värivalikoimaa riittää ja suosikkihahmon kuva potan kyljessä tekee harjoittelusta hauskempaa!

Kylpyhuonejakkarat, WC-supistajat ja muut tarvikkeet

Tavallinen WC-istuin on pienelle lapselle varsin epämukava ja kömpelö. Istuimen aukko on pelottavan suuri ja lapsi istuu keikkuen renkaan laidalla. Istuimen päälle asetettavan, lapselle sopivankokoisen WC-supistajan päällä lapsi istuu tukevasti ja oppii pikku hiljaa itse suoriutumaan WC-käynneistään.

Verkkokaupastamme löydät valikoiman erilaisia WC-supistajia moneen tyyliin.

Meiltä löydät myös turvalliset jakkarat, joiden avulla pienikin lapsi ylettyy helposti käsipesulle. Tutustu myös erilaisiin kylpyammeisiin, kylpyöljyihin, vaipparoskiksiin ja muihin hoitopöydän tarvikkeisiin.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsiperheen kylpyhuoneeseen!