Äitiysvaatteet & tarvikkeet

Uutuus!

Frugi Grey Marl Vest

Hinta alkaen 30 EUR 30 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Boob Debbie Mekko Musta

Hinta alkaen 136 EUR 136 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Boob B·Warmer Mekko Magnet

Hinta alkaen 84 EUR 84 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 9

Äitiysvaatteet ja tarvikkeet - Lekmer.fi

Oletko etsimässä hyvännäköisiä äitiysvaatteita? Verkkokaupassamme Lekmer.fi voit valita laajasta valikoimasta erilaisia raskausajan vaatteita, jotka tulevat tarpeeseen odottaessasi perheenlisäystä. Kun maha kasvaa, etusijalle nousee mukavuudenhalu, mutta samalla ei kuitenkaan tarvitse tinkiä ulkonäöstä. Valikoimassa on paljon vaatteita, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan.

Meillä on raskausvaatteita muun muassa supersuositulta merkiltä Boob. Boob-mallistossa on laadukkaita ja ajattomia toppeja, mekkoja ja housuja, jotka sopivat loistavasti niin toimistoon kuin juhlatilaisuuksiinkin erilaisia asusteita yhdistelemällä. Monipuoliset äitiysvaatteet ovat hyvä sijoituksen kohde, jota kokeneet äidit todella suosittelevat. Monet naiset kokevat myös, että niin sanotut tukialushousut antavat hyvää lisätukea selälle raskauden aikana. Verkkokaupastamme löydät luonnollisesti kaiken, mitä tarvitset vauvan hoitoon synnytyksen jälkeen. Imetysliivit, tyynyt, rintapumput ym. löytyvät meiltä. Mukavat rintaliivit, jotka tukevat rintoja oikealla tavalla puristamatta niitä, voivat tuoda suurta helpotusta imetyksen aikana.

Jos kärsit selkäongelmista etenkin raskauden loppuvaiheessa, vatsan tukivyö saattaa olla tervetullut avun tuoja. Tätä tuotetta on saatavilla meiltä useilta eri valmistajilta ja monta eri mallia. Toinen käytännöllinen äitiystarvike on mamaband, jonka ansiosta voit jatkaa suosikkifarkkujesi käyttöä raskauden aikana. Tämän tapaiset kätevät ratkaisut mahdollistavat äitiysvaatteiden hankkimisen edullisesti. Tai ehkäpä haluat sen sijaan panostaa useaan toppiin. Lekmer.fi-verkkokaupasta löydät topit raskaana oleville ja imetykseen. Imetyspaita helpottaa lapsen imetystä, missä ikinä liikutkin.

Etsiessäsi äitiysvaatteita juhlaan, tutustu hienoon äitiysvaatevalikoimaamme osoitteessa Lekmer.fi. Tarjoamme jotakin jokaiseen makuun ja aina houkutteleviin hintoihin. Tervetuloa verkko-ostoksille!