Imetystyynyt

Sivu 1 / 2

Imetystyynyt - Lekmer.fi

Pehmeän alun sinun ja vastasyntyneen pienokaisesi yhteiselle taipaleelle takaa laadukas Rätt Start imetystyyny. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät myös muut imetystyynyt ja paljon eri värejä, malleja ja kokoja. Meiltä löydät niin puolikuun malliset kuin kolmion malliset imetystyynyt. Valitse oma suosikkisi!

Etsitkö käytännöllistä ja laadukasta imetystyynyä? Pikku Kummitus Lapanen on suosittu kuosi, joka on saatavana upean kirkkaankeltaisena ja kivoilla kuvioilla. Iloisenvärinen tyyny loistaa kuin aurinko eikä taatusti pääse häviämään. Doomoo imetystyynyt ovat ympyrän mallisia ja tarjoavat pehmeän tuen lapselle imettäessäsi. Vai kokeilisitko mieluummin kehon mukaan muovautuvaa imetystyynyä? Valitse siinä tapauksessa muovautuvalla täytteellä varustettu tyyny, joka antaa hyvän tuen käsivarsille kannatellessasi lasta rinnalla. Imetystyyny helpottaa tutkitusti imetystä taaten rennon, ergonomisen asennon imettävälle äidille.

Imetystyyny on erinomainen tapa välttää imetyksestä johtuvaa selän ja käsivarren lihasten kipeytymistä. Vaikka imetys useimmiten tapahtuukin istuen, rasittaa se kehoa ja vaatii yllättävän paljon voimia. Hanki väriä ja iloa vauva-arkeen tilaamalla kotiin kivalla kuviolla varustettu imetystyyny. Käytännöllinen voi olla myös kaunista - kokeile uusia värejä ja muotoja löytääksesi itsellesi sopivan tuotteen. Ehkäpä kolmion mallinen tyyny on sinulle juuri oikea! Imetystyynyä voi käyttää moneen tarkoitukseen myös imetysvaiheen jälkeen.

Onko toiveissasi turvallinen ja tyylikäs imetystyyny itsesi ja lapsesi parhaaksi? Olet oikeassa paikassa! Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät itsellesi sopivan imetystyynyn tyylistä riippumatta.