Imetysvaatteet

Mom2moM Imetysliivit Musta

Hinta alkaen 27,90 EUR 27,90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Mom2moM Kietaisumekko Musta

Hinta alkaen 37,90 EUR 37,90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Mom2moM Slim Mekko Musta

Hinta alkaen 42,90 EUR 42,90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Boob Fast Food Bra White

Hinta alkaen 40 EUR 40 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Boob T-shirt Bra White

Hinta alkaen 55 EUR 55 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle
Puoli 1 / 3

Imetysvaatteet - Lekmer.fi

Imetys on usein ihanaa aikaa, joka sisältää monia mukavia hetkiä yhdessä lapsesi kanssa. Imettäminen ei kuitenkaan aina suju vaivattomasti, jos olet ulkona tai juhlissa juhlamekko ylläsi. Me Lekmerillä olemme sitä mieltä, että imettämisen tulee olla yksinkertaista ja vaivatonta, ja tiedämme, että monet äidit ovat samaa mieltä kanssamme. Siksi tarjoammekin laajan valikoiman käytännöllisiä, mukavia ja tyylikkäitä imetysvaatteita joka tilanteeseen – riippumatta siitä, oletko rannalla, shoppailemassa, ravintolassa, puistossa tai kotisohvallasi. Valikoimastamme löydät mm. Boobin, Mamaliciousin, Cantaloopin ja Carriwellin vaatteita.

Imetys- ja urheiluliivit

Kun imetät, rintasi voivat olla hieman kipeämmät ja herkemmät. Imetysliivit ovat usein saumattomat ja ne istuvat erityisen mukavasti, sillä ne eivät istu samalla tavalla kuin tavalliset rintaliivit. Myös liivien koko muuttuu, aivan kuten rintojenkin koko muuttuu imetyksen eri vaiheiden aikana. Parasta imetysliiveissä on kuitenkin se, että ne on helppo avata, kun haluat imettää lastasi.

Imetysliivivalikoimastamme löytyy sopivat liivit jokaiselle – värikkäät tai neutraalinväriset, pitsillä tai ilman sekä eri materiaaleissa – mutta tietysti aina yhtä mukavat ja käytännölliset. Meiltä löydät myös urheiluun sopivat, mukavasta ja imukykyisestä materiaalista valmistetut imetysliivit, jotka tukevat rintoja erityisen hyvin treenatessa.

Imetystopit, -paidat ja -mekot

Kuinka sitten pukeutua imetysaikana? Meidän mielestämme sinun ei pitäisi joutua valitsemaan tyylikkään ja mukavan välillä. Imetysvaatevalikoimastamme löydät sekä käytännöllisiä imetystoppeja ja -paitoja, jotka toimivat täydellisesti perusvaatteina että juhlallisempiin tilaisuuksiin sopivia puseroita ja mekkoja, joissa on piilotettu imetystoiminto. Monet äitiysvaatteemme on lisäksi suunniteltu toimimaan aivan yhtä hyvin odotusaikana kuin sen jälkeenkin. Näin voitkin käyttää odotusajan vaatteitasi pidempään.

Imetysajan yö- ja uima-asut

Meiltä löydät myös upeat yö- ja uima-asut, jotka sopivat täydellisesti imetysaikaan. Imetysyöpaita tai imetystoiminnolla varustettu pyjama voi olla mukava esim. silloin, kun lapsi herää nälkäisenä keskellä yötä. Myös rannalla ja uimahallissa huomaamattomasti avattava uimapuku voi olla käytännöllinen.

Kuten sanottu, uuden äidin elämässä on monia tilanteita, jotka sujuvat imetysvaatteiden avulla helpommin. Toivommekin, että löydät meiltä vaatteita, jotka sopivat juuri sinulle ja omaan tyyliisi!