Raskaus & imetys

Raskaus on ihanaa aikaa!

On etuoikeus olla raskaana, sillä pieni uusi elämä on lahja. Hetki elämässä, joka voi olla yhtä aikaa monin tavoin sekä upea että stressaavaa. Yhdeksän kuukauden aikana kehosi muuttuu, ja näiden yhdeksän kuukauden aikana (ja kauemminkin) Lekmer.fi auttaa sinua arjessa. Olemme valinneet tasokkaiden yhteistyökumppanimme valikoimista juuri sellaiset tarvikkeet, joita tulet raskauden aikana tarvitsemaan.

Meillä on satoja tuotteita, jotka helpottavat imetystä, syöttämistä, istumista ja paljon muuta.

Luotettavat toimittajat, kuten Carriwell, Medela Medela, Boob ja Cantaloop takanamme, olemme varmoja siitä, että löydät juuri tarvitsemasi.

Vielä yksi asia - Hemmottele itseäsi lisää arjen kauniilla asioilla!"

Boob B·Warmer Sweatshirt Magnet

ALE - Pakettihinta 44% Hinta alkaen 35 EUR 63 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 8

Raskaus & imetys - Lekmer.fi

Perheen kasvaessa moni asia muuttuu. Et välttämättä saa yhtä paljon unta kuin ennen, liikkuminen pienen vauvan kanssa vaatii suunnitelmallisuutta ja uusi tulokas tuntuu muutenkin hallitsevan elämää täydellisesti. Vanhempien tehtävänä on huolehtia siitä, että lapsi saa tarpeeksi unta ja ravintoa.

Uusien haasteiden edessä oma hyvinvointi unohtuu helposti. On kuitenkin tärkeää, että huolehdit myös omasta jaksamisestasi. Meiltä löydät paljon tuotteita kiireistä vauva-arkea helpottamaan. Tutustu valikoimaamme!

Rintapumput ja -suojat

Rintapumpun avulla äidin ei aina tarvitse suunnitella menojaan lapsen ruoka-aikojen mukaan. Jo parin tunnin poissaolon aikana rinnat ehtivät pakkautua maidosta ja kipeytyä. Käsi- tai sähkökäyttöisellä rintapumpulla voit yksinkertaisella tavalla helpottaa rintojen painetta.

Voit myös ennen lähtöäsi lypsää maidon talteen ja säilyttää jääkaapissa, jolloin lapsi saa ravintorikasta rintamaitoa myös silloin, kun äiti ei ole paikalla imettämässä. Saman voi tehdä illalla, jolloin äidillä on mahdollisuus levätä kahden syöttövälin yli ja isälle tarjoutuu tilaisuus osallistua vauvan ja vanhemman läheisyyttä vahvistavaan syöttöön.

Imettäminen voi joskus olla kivuliasta. Pieni vauva imee tiuhaan, ja rinnanpäät ärtyvät ja kipeytyvät helposti. Rintakumin ansiosta kipu helpottuu ja voit jatkaa imetystä normaalisti.

Imetystyynyt ja muut tarvikkeet

Imetystyyny on oivallinen apuväline niin äidille kuin lapselle. Imetyksessä ilmenevät hankaluudet ja kivut johtuvat usein väärästä imetysasennosta. Äidin asento voi olla jännittynyt eikä lapsi saa hyvää otetta rinnasta. Tyynyn avulla istut rennommin, saat tukea selälle ja lapsi asettuu oikeaan asentoon tyynyn päälle.

Meiltä löydät erilaisia imetystyynyjä moneen tyyliin. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi.

Meiltä löydät myös voiteet, turvavyön alentajat, hoitolaukut, tuttipullonlämmittimet ja muut vauvaperheen elämää helpottavat tuotteet.