Eväsrasiat & säilytys

Sivu 1 / 3

Eväsrasiat & säilytys - Lekmer.fi

Erilaiset säilytysrasiat ja eväsrasiat ovat fiksu tapa ruoan säilyttämiseen. Rasiassa edelliseltä päivältä yli jäänyt ruoka säilyy tuoreena jääkaapissa ja voit tarvittaessa lämmittää sen helposti. Me Lekmerillä arvostamme myös hauskaa ulkonäköä ja tarjoammekin valikoiman kivannäköisiä eväsrasioita, jotka tyylikkäällä ulkomuodollaan poikkeavat tavallisista, tylsistä muovirasioista.

Miltä kuulostaa pöllöpainatuksella varustettu hauskannäköinen eväsrasia taikka näppärät annospussit kierrekorkeilla? Lekmer.fi haluaa osaltaan helpottaa lapsiperheen arkea ja siksi tarjoamme tuotteita, joissa on huomioitu käyttäjäystävällisyys ja jotka ovat niin lasten kuin vanhempien mieleen. Kivannäköisiä, hauskasti kuvioituja eväsrasioita on mukava käyttää ja lapset auttavat mielellään niiden täyttämisessä. Iloisenvärinen Ubbi välipalamuki esimerkiksi punaisen ja pinkin sävyissä on näppärä keksintö välipalan ja naposteltavien tarjoamiseen. Muki on mainio pienemmille lapsille, mutta sopii erinomaisesti myös hieman isommille lapsille.

Etsitkö uutta eväsrasiaa retkelle? Meiltä löydät näppärät setit, jotka sisältävät sekä kahvalla varustetun eväsrasian että mehulle tai vedelle sopivan pullon. Jos haluat varmistua ruoan säilyvyydestä, kannattaa valita teräksinen eväsrasia, joka pitää ruoan joko kylmänä tai lämpimänä. Pidetäänkö teilläkin tacoista? Hanki eväsrasia, joka on jaettu pienempiin lokeroihin. Näin pidät eri ruoka-aineet, kuten juuston ja kurkkuviipaleet helposti erillään.

Valikoimamme osoitteessa Lekmer.fi kasvaa jatkuvasti sillä haluamme, että sinulla asiakkaana on mahdollisuus valita mieleisesi tuotteet laajasta ja monipuolisesta valikoimasta laadukkaita tuotteita. Tilaa eväsrasiat ja säilytystuotteet lastenhuoneeseen helposti verkosta.