Ruokailu- & astiasetit

Sivu 1 / 2

Ruokailu- & astiasetit - Lekmer.fi

Kestävä ja laadukas lasten astiasetti on välttämätön hankinta kaikissa lapsiperheissä. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät laajan valikoiman käytännöllisiä, kestäviä ja kauniita lastenastioita, jotka takaavat onnistuneen ruokailuhetken koko perheelle. Astioiden tulee olla ennen kaikkea käytännöllisiä, mutta koska myös silmänruoka on tärkeää, haluamme tarjota kivannäköisiä, kauniisti suunniteltuja astioita moneen tyyliin niin isoille kuin pienille!

Astiasetit on suunniteltu monenlaisille aterioille ja valittavana on useita värejä ja malleja. Meiltä saat niin mukit, kulhot, lautaset kuin aterimet kaikkiin ruokailuhetkiin, oli kyseessä sitten kakkukestit, välipala tai iltapala. Lasten astioissa on tärkeää, että käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja myrkyttömiä. Melamiinilautanen on naarmuuntumaton ja turvallinen käytössä. Se on myös mikronkestävä ja voidaan pestä astianpesukoneessa. Kivannäköinen melamiininen astiasetti saa vihanneksetkin näyttämään herkullisilta ja on myös mainio lahjaidea itse syömään opettelevalle lapselle. Kauniit astiasetit tekevät jokaisesta ruokailuhetkestä juhlan!

Haluamme, että jokainen ateria olisi perheen yhteinen, iloinen hetki! Tähän tarkoitukseen löydät meiltä suuren valikoiman lasten lautasia, kulhoja ja mukeja, jotka sopivat jokaiselle aterialle niin arkeen kuin juhlaan. Ihastu astiasetteihin, joita koristavat upeat satuaiheet, kuten Elsa Beskowin ja Tove Janssonin iki-ihanat kuvitukset. Viehättävät kuvat herättävät lapsen kiinnostuksen niiden taustalla oleviin tarinoihin, ja voit jakaa itsellesi tärkeät sadut oman lapsesi kanssa. Muumit ja lukuisat muut tutut hahmot innostavat hauskaan satuhetkeen syömisen lomassa.

Tutustu suureen valikoimaamme ja tilaa kotiin myrkyttömät ja naarmuuntumattomat lasten astiasetit helposti oman kotisi rauhassa. Monet valikoimamme astiaseteistä toimitetaan lisäksi kauniissa lahjapakkauksessa.