Itkuhälyttimet & turvallisuus unen aikana

Sivu 1 / 1

Itkuhälyttimet & turvallisuus unen aikana - Lekmer.fi

Videoyhteydellä varustettu itkuhälytin antaa vanhemmille mahdollisuuden rauhoittua itsekin vauvan nukahdettua. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät modernit itkuhälyttimet, joiden avulla voit valvoa lapsesi unta sekä kuvan että äänen välityksellä. Säästyt tarpeettomalta juoksulta ja takaat myös lapsellesi häiriöttömän yöunen. Hyödynnä tilaisuus ja rauhoita illat ja yöt levolle tinkimättä kuitenkaan lapsesi turvallisuudesta.

Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia itkuhälyttimiä. Tuotteita vertailemalla löydät varmasti itsellesi ja perheellesi parhaiten sopivan tuotteen. Monissa itkuhälytinmalleissamme on joko kuvanäyttö tai liiketunnistin, jotta voisit tarkkailla lapsen unta ja seurata tämän liikkumista. Monet itkuhälyttimistä ovat lisäksi energiaa säästäviä ja useissa malleissa on myös hengityshälytin. Philips Avent itkuhälytin on varustettu yövalolla ja se soittaa rauhoittavia kehtolauluja helpottaen siten lapsen nukahtamista. Digitaalisen videomonitorin ansiosta voit tarkkailla lastasi niin yöllä kuin päivällä. Monissa valikoimaamme kuuluvissa itkuhälyttimissä kantavuus on peräti 300 metriä. Me Lekmerillä olemme erityisen tarkkoja tuotteiden korkeasta laadusta, jotta sinä vanhempana voisit tehdä luotettavia hankintoja.

Laajasta valikoimasta itkuhälyttimiä löydät monet tunnetut tuotemerkit, kuten Motorola, Rätt Start ja Philips Avent. Tilaamalla itkuhälyttimen verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi takaat lapsellesi turvalliset yöunet. Meiltä löydät langattomalla wifi-yhteydellä varustetut itkuhälyttimet, jonka voit helposti liittää mobiililaitteeseesi, kuten tablettiin tai älypuhelimeen. Monet tuotteistamme kuluttavat vain vähän energiaa ja ne voidaan asettaa Eco Mode -tilaan virrankulutuksen vähentämiseksi entisestään. Itkuhälyttimiä on saatavana eri väreissä ja muotoilultaan ne sulautuvat helposti osaksi kodin sisustusta. Jotkut yksiköt ovat seinään kiinnitettäviä ja niissä on vara-akku, jolloin mahdollinen sähkökatko ei vaikuta itkuhälyttimen toimintaan.

Jos etsit luotettavaa itkuhälytintä verkosta, tutustu tuotevalikoimaamme osoitteessa Lekmer.fi. Haluamme, että ostosten teko on mahdollisimman helppoa ja tarjoamme asiakkaillemme aina nopeat toimitukset, ystävällisen palvelun ja turvalliset, luotettavat lastentuotteet.