Turvaportit

Sivu 1 / 1

Turvaportit - Lekmer.fi

Lapsen kasvun alkuvaiheessa on tärkeää kannustaa lasta leikkimään ja liikkumaan. On tietysti tärkeää ajatella myös turvallisuutta ja yrittää ennaltaehkäistä onnettomuuksia. Turvaportti voi pelastaa hengen monella tavalla. Löydät omaan taloon tai pihaan sopivat portit osoitteesta Lekmer.fi.

Jotta pikkuisille ei sattuisi haavereita heidän juostessaan vaarallisiin paikkoihin tai vanhempien valvovien silmien ulottumattomiin, erilaiset portit ovat tähän oiva ratkaisu. Nykyaikaiset turvaportit on muotoiltu suojelemaan lastasi helpommin ja kätevämmin kuin koskaan ennen. Esimerkiksi perinteinen puinen portti voi suojella lasta sisällä tai ulkona ja se on myös helppo asentaa. Tai oletteko matkustelemassa? Ei hätää. Meiltä löydät myös matkaportin, jonka saa helposti pakattua mukaan ja koottua käyttöön. Se ei paina juuri mitään ja voidaan kiinnittää melkeinpä mille tahansa pinnoille.

Tavallisin kauhuskenaario lienee lapsen putoaminen portaissa. Siksi on ennemminkin sääntö kuin poikkeus, että portaiden yhteyteen asennetaan tukeva turvaportti. Näin pienokainen pysyy yläkerrassa, kunnes joku avaa ja katsoo, että kaikki sujuu rauhallisesti. Laadukas portti rappusiin ei ole välttämättä kallis mutta pidemmän päälle varsin korvaamaton. Tutustu eri vaihtoehtoihin osoitteessa Lekmer.fi ja valitse turvaportit, jotka sopivat juuri sinun makuusi ja tarpeisiisi.

Lasten terveydestä ja turvallisuudesta ei tingitä. Lekmer.fi tarjoaa kaikenlaisia portteja lasten suojelemiseksi. Esimerkiksi puusta tehty turvaportti voi osoittautua korvaamattoman tärkeäksi.