Turvallisuus

Lasten suojaaminen on yhtä itsestäänselvää kuin hampaiden pesu.

Suojellaksesi lasta, tulee sinun vanhempana tarkistaa hieman, miltä kotisi näyttää. Pian huomaat, että kotisi on taapero-ansa. No niin, kunhan vitsailemme. Mutta on erittäin tärkeää tarkistaa vielä kerran, mitä asioita on kotona. Ehkä tyylikkäässä sohvapöydässä on hieman liian terävät reunat? Uusinna ei välttämättä ole lapsilukkoa ja kerrosten välisissä portaissa ei ole portteja.

Lekmer.fi ajattelee paljon turvallisuutta ja tehnyt kokonaisen kategorian, joka on omistettu suojelemaan pientä ihmistä. Meiltä löydät portit, liukuesteet, itkuhälyttimet, kaappilukot, pistorasiaan suojat, GPS-lähettimen ja paljon muuta.

Kaikkea, mikä tekee kodistasi lapsiystävällisen ja sinusta rauhallisemman ja luottavaisemman vanhemman.

Aloita ja suojaa kotisi jo nyt!
Sivu 1 / 4

Turvallisuus - Lekmer.fi

Kun perheessä on lapsia, koti muuttuu täydellisesti. Se mikä aiemmin oli vain porras, liesi tai ovi, on nyt jotain, johon lapsi voi kompastua, polttaa itsensä tai jonka väliin lapsi voi jättää vaikkapa kätensä. Talo tai asunto on täynnä tavaroita, joihin lapsi voi satuttaa itsensä.

Asian voi tietenkin viedä liian pitkälle ja poistaa kodista kaikki tavarat, joihin lapsi saattaa kompastua ja hioa kaikkien huonekalujen kulmat, mutta on kuitenkin tavaroita, jotka on järkevää tarkistaa. Ennen kaikkea siksi, että sinä voit ottaa rennosti eikä sinun tarvitse vahtia lasta aivan koko aikaa. On yksinkertaisesti mukavaa tietää, että lapsi voi mennä keittiöön, ilman että häntä uhkaa välittömästi jokin vaara.

Turvatuotteet lapsille

Lekmeristä löydät suurimman osan tavaroista, joita lapsiperheessä tarvitaan, ja voit ostaa tuotteet helposti netistä ja saat ne kotiin toimitettuina. Käydäänpä nyt läpi muutamia turvakategorian tuotteita.

Itkuhälyttimet ja turvallisuus unen aikana: Itkuhälytin on tuote, joka on monien aikuisten mielestä ihana olla olemassa, etenkin kun lapset ovat pieniä ja koti on iso tai lapsi nukkuu ulkona. Itkuhälyttimen kautta kuulet aina, kun lapsi herää. Itkuhälyttimiä on myös yksinkertaisia, mutta nykyaikaisissa hälyttimissä on useita toimintoja. Ne voivat ilmoittaa huoneen lämpötilan, niihin voi puhua radiopuhelimen tapaan ja ne voivat soittaa tuutulauluja – niin, jotkut tuntuvat osaavan ihan kaiken.

Portit: Portit ovat tarpeellisia monissa kodeissa. Jos kodissasi on portaat, on tärkeää suojella lasta kokeilemasta kykyään vaihtaa kerrosta omin avuin. Portti voi olla hyvä myös esimerkiksi takan tai parvekkeenoven edessä. Täältä löydät portit jokaiseen tarkoitukseen.

Kodin turvatuotteet: Tästä kategoriasta löydät tuotteita, jotka lisäävät pienten asioiden turvallisuutta kotona. Kyse voi olla salvoista, pistorasioiden suojista, kuulosuojaimista, huonekalujen kulmasuojista jne.

Ne ovat yksinkertaisia ja järkeviä tuotteita, jotka tekevät kodista lapsiystävällisen ja joiden ansiosta sinä voit ottaa rennosti.