Tuttipullot & pulloharjat

Sivu 1 / 6

Tuttipullot & pulloharjat - Lekmer.fi

Tuttipullo tulee puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Näin pullon sisälle ei pääse muodostumaan bakteereja ja lapsi pysyy terveenä. Tuttipullon perusteellinen puhdistaminen voi olla hankalaa, sillä tavallinen tiskiharja ei ulotu joka paikkaan. Verkkokaupastamme Lekmer.fi saat näppärät pulloharjat, joilla puhdistat helposti ja nopeasti kaikki kodin tuttipullot.

Lapsen ensimmäisen vuoden aikana tuttipulloja saattaa kulua montakin. Verkkokaupastamme Lekmer.fi tuoreiden vanhempien on helppo valita juuri oman lapsen tarpeisiin sopivat tuttipullot. Oli ostoslistallasi sitten vastasyntyneelle tai hieman isommalle vauvalle sopiva tuttipullo, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat Nuk tuttipullot. Nukin tuttipulloissa on nerokas, koliikkia ehkäisevä NUK Anti-Colic Air System -järjestelmä. Järjestelmä tasoittaa pulloon syntyvän tyhjiön eikä lapsi niele ilmaa. Nukin tuttipullot valmistetaan PP-muovista, joka ei sisällä BPA:ta. Merkki on saanut useita palkintoja tuttipullojensa laadusta ja ergonomisesta muotoilusta.

Lapsen voi aluksi olla vaikea tottua tuttipullosta juomiseen. Silloin kannattaa kokeilla tuttipulloa, jossa on rintaa muistuttava tuttiosa. Lapsen suun mukaan muotoutuva ja miellyttävältä tuntuva pehmeä, silikoninen pullotutti saattaa helpottaa siirtymistä rintaruokinnasta pulloruokintaan. Vauvan on helppo tarttua pehmeään tuttiin samalla tavalla kuin äidin rintaan. Pienellä pulloharjalla tuttipullo on helppo puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Näin rintamaito tai äidinmaidon vastike on yhtä terveellistä ja hyvänmakuista jokaisella syöttökerralla.

Me Lekmerillä haluamme tehdä vauvaperheiden arjesta mahdollisimman mutkatonta. Nalle Puh -tuttipullo herttaisine hahmoineen tekee ruokailusta paljon hauskempaa. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät käytännölliset tuttipullot ruokailua helpottamaan.