Tutit & tuttipullot

Tutti - Pieni lohduttaja.

Nerokas keksintö monin tavoin, joka tulee valita oikein. Tutteja on useissa muodoissa, eri materiaaleissa ja lukemattomissa väreissä. Sama pätee tuttipulloihin.

Mitä sitten pitäisi olla mielessä, kun ostat tutteja ja tuttipulloja?

Ensinnäkin on erittäin tärkeää, että ostat tutin, joka sopii juuri sinun lapsellesi. Vaara, että tutti takertuu kurkkuun on suljettava pois. Toinen asia, joka on vähintään yhtä tärkeää, on, että materiaalissa ei ole käytetty vaarallisia aineita. Vältä kaikkea missä on BPA:ta (bisfenoli A).

Lekmer.fi tarjoaa laajan valikoiman tutteja ja tuttipulloja, jotka ovat sekä fiksuja että turvallisia, jotta sinun ei tarvitse olla huolissaan.

Klikkaile sivuilla ja löydä oikeat tuotteet vauvallesi!
Sivu 1 / 11

Tutit & tuttipullot - Lekmer.fi

Kun ostat tutteja ja tuttipulloja, sinun on huomioitava pari asiaa. Ensimmäiseksi tutin rakenteen tulee olla turvallinen. Tuttien tulee olla sellaisia, ettei niistä lähde pureskelemalla irti paloja, jotka lapsi saattaa niellä.

Toiseksi tutti tai tuttipullo ei saa sisältää vaarallisia aineita. Vähemmän pikkutarkat valmistajat saattavat edelleen käyttää muovia, joka ei ole 100-prosenttisesti turvallista. Joten jos tuotteesta ei ole ilmoitettu, mitä materiaaleja siinä on käytetty, sinun kannattaa valita toinen tuote.

Me täällä Lekmerissä myymme tutteja ja tuttipulloja, jotka täyttävät molemmat vaatimukset.

BPA-vapaat tuttipullot

Muista, että tuttipulloa käytetään pitkään – useita kertoja päivässä ja pitkän aikaa. Siksi materiaaleista on hyvä olla perillä, etenkin BPA:sta. BPA (Bisfenoli A) oli kovissa muoveissa pitkään yleinen ainesosa, ja sitä käytettiin myös useissa tuttipulloissa. Sillä voi olla useita haitallisia vaikutuksia, ja siksi se on nykyisin EU:ssa kielletty.

Kielto hyväksyttiin kuitenkin vasta hiljattain, joten on paras pelata varman päälle ja valita tuote, jonka tiedät olevan turvallinen. Turvallisia tuotteita löydät täältä Lekmeristä.

Muotoilu ja lisätarvikkeet

Tuttipulloja on erimuotoisia, ja niissä on erilaisia kuvia. Voit valita pullon, joka sopii parhaiten lapsen ikään ja on sellainen, josta hän pitää. Tuttipulloon voi myös olla hyvä ostaa erilaisia ”tutteja”, koska silloin voit vaihtaa tuttiosan sen kuluessa tai kun tarvitset isompireikäisen tutin.

Lisäksi voi olla hyvä tilata tuttipidikkeitä, pulloharjoja ja muita tarvikkeita, jotka helpottavat elämää pienten lasten kanssa. Löydät kaiken täältä – yksinkertaisesti järkeviä ja turvallisia tuotteita.