Lapset & vauvat

Me Lekmerillä haluamme kaikin tavoin helpottaa odottavan äidin ja tuoreen vauvaperheen arkea. Laajasta vauvantarvikkeiden valikoimastamme löydät niin vaunut, turvaistuimet ja kantoreput kuin lämpöpussit, tutit, rintapumput ja lastenastiat. Meiltä saat myös erilaiset lahjat vaikkapa ristiäisiin, lastenkutsuille ja muihin juhliin. Tee ostoksesi helposti – meiltä löydät kaiken tarvittavan itsellesi ja vauvallesi yhdestä paikasta!

Boob Imetysliivit, Fast Food, Organic Cotton, NOOS, Black

ALE - Pakettihinta 38% Hinta alkaen 26 EUR 42 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 39

Kaikki tuotteet lapsille ja vauvoille - Osta lastentuotteita

Uuden perheenjäsenen tullessa taloon muistettavaa riittää! Mitä varusteita tarvitaan kylpyhuoneeseen? Millaiset vaunut tulisi hankkia? Entä turvaistuimen hankinta? Eihän meillä ole edes tuttipulloa! Mitä kaikkea vielä puuttuu?

Pieni nyytti tuo mukanaan melkoisen määrän tavaraa ja hankintalistan pituus voi olla hämmentävä. Ruokailu, vaipanvaihto, hygienia ja lapsen kanssa liikkuminen on kuitenkin saatava rullaamaan sujuvasti. Kannattaakin valita oikeanlaiset varusteet, jotta vauva-arjesta tulisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan lapsi- ja vauvaperheeseen – aina vaunuista ja turvaistuimista ruokailu- ja hygieniatarvikkeisiin. Tilaa tuotteet verkkokaupasta niin saat ostoksesi suoraan kotiisi ja voit rauhassa keskittyä olennaiseen eli vanhempana oloon!

Lasten- ja vauvantuotteet

Lekmeriltä löydät kaiken tarvittavan lapsen eri ikävaiheisiin ja verkkokauppamme onkin valikoimaltaan suurimpia ja samalla suosituimpia netissä toimivia lastentarvikeliikkeitä. Alla esittelemme muutamia suosituimpia tuoteryhmiämme. Jos etsit tiettyä tuotetta, löydät sen helposti ylävalikon avulla.

Vaunut ja rattaat: Oikeanlaisten vaunujen valitseminen voi olla vaikeaa. Vaunut ovat usein vauvaperheen kallein hankinta eikä valintaa helpota se, että malleja ja merkkejä on lukuisia. Verkkokaupassamme voit rauhassa tutustua erilaisiin, juuri oman perheesi tarpeita ja vaatimuksia vastaaviin tuotteisiin. Vaunujen ja rattaiden tuoteryhmästä saat tietoa erilaisista vaunumalleista ja löydät useita laadukkaita ja hinnaltaan edullisia merkkejä sekä malleja. Lisää vaunuista ja rattaista

Turvaistuimet: Turvaistuinta valittaessa tärkeintä on luonnollisesti turvallisuus. Kaikki valikoimassamme olevat turvaistuimet täyttävät voimassaolevat turvastandardit ja -vaatimukset. Verkkokaupastamme löydät useita, eri ikäisille lapsille sopivia malleja ja merkkejä. Tuoteryhmän omalle sivulle olemme koonneet tärkeää tietoa erilaisista turvaistuintyypeistä ja yritämme parhaamme mukaan auttaa Sinua valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet. Lisää turvaistuimista

Ruokailu ja hoiva: Lapsen ensimmäisinä elinvuosina suuri osa hoitorutiineista liittyy lapsen perustarpeiden täyttämiseen, kuten ruokailuun ja hygieniaan. Kotiin tarvitaan tuttipulloja ja muita lapsen kuhunkin ikävaiheeseen sopivia ruokailutarvikkeita. Vatsan ollessa täynnä siirrytään pesun ja vaipanvaihdon kautta unille. Ja sitten taas sama tohina alusta uudelleen! Meiltä löydät kaiken tarvittavan toimivan vauva-arjen pyörittämiseen. Lisää ruokailusta ja hoivasta

Yllä siis vain osa valikoimastamme, verkkokaupastamme löydät paljon lisää tuotteita. Tutustu koko valikoimaamme ja tilaa vauvaperheen välttämättömät tuotteet kätevästi suoraan kotiisi.