BabyBjörn Lasten ruokailusetti, 3 osaa, Vaaleanpunainen/violetti

Lisää toivelistaan
(1)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BABYBJÖRNin lasten ruokailuvälineiden ja lautasen avulla lapsesi on helppoa oppia syömään itse. Lautasen kolmiapilamuoto auttaa lasta saamaan ruoan haarukkaan tai lusikkaan sen sijaan, että hänen täytyisi jahdata ruokaa lautasen reunoja tai pöytää pitkin. Lusikka ja haarukka on suunniteltu lautasen muodon mukaan, ja niitä voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa kädessä. Pienet korotukset lusikassa ja haarukassa auttavat ruoan siirtymistä lapsen suuhun. Lyhyiden kahvojen ansiosta lapsi saa niistä lisäksi hyvän otteen.

Lastenlautasen ulospäin suuntautuva viisto reuna tekee siitä vakaan, joten se ei kaadu, jos lapsi tönäisee lautasta tai hakkaa sen reunaa. Pienten käsien on vaikea saada otetta lautasen reunasta, ja näin ollen minimoituu riski, että lapsi ottaa kiinni lautasesta ja kaataa tai heittää sen. Pohjassa oleva kumilista estää lautasta liukumasta pöydällä.

Helpot puhdistaa ja voidaan pestä koneessa. Vältä kuitenkin sijoittamasta niitä lähelle astianpesukoneen lämpöelementtiä. Lastenlautanen on valmistettu kahdesta osasta, jotka voidaan irrottaa toisistaan. Suosittelemme ainoastaan ruoan lämmittämistä, ei sen valmistamista tai keittämistä lautasella mikroaaltouunissa.

Materiaali: Polypropeeni (PP). Pohjassa oleva kumilista on valmistettu termoplastisesta elastomeerista (TPE). Sisempi lautanen on valmistettu akryylinitriilibutadieenistyreenista (ABS). Mikään osa ei sisällä BPA:ta.

Mukana tulee 2 lautasta, 2 lusikkaa ja 2 haarukkaa. Suositellaan 4 kuukauden ikäisestä alkaen.
  • Artikkelinumero 156100
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi