Leikkikehät

Sivu 1 / 1

Leikkikehät - Lekmer.fi

Lasten turvallisuus ja vapaus on tärkeimpiä asioita kaikille vanhemmille. Lapsilla pitää olla tilaa kehittyä ja leikkiä, mutta myös turvallinen rajattu alue, joka suojelee heitä leikin riskeiltä. Verkkokauppamme Lekmer.fi auttaa tässä tarpeessa mielellään. Leikkikehässä lapset leikkivät vapaasti, mutta rajoitetulla alueella. Tiedät siis aina, missä jälkikasvusi temmeltää.

Lekmer.fi-sivustolta löydät laajan valikoiman leikkikehiä. Kaikilla on sama perustehtävä - lapsen suojeleminen esimerkiksi kuumalta tulisijalta tai vastaavalta vaaralta. Samalla tarjoat lapsellesi aivan oman pikku leikkimaailmansa. Koska perheiden tilat ja tarpeet vaihtelevat, mallistossamme on mistä valita. Miten olisi esimerkiksi leikkikehä pyörillä, jota on helppo siirrellä huoneesta toiseen, tai kuusikulmainen leikkikehä, jonka saa taitettua helposti kasaan ja joka taipuu myös turvaportiksi tai turva-aidaksi. Tutustu verkkokauppamme valikoimiin ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva leikkikehä.

Lekmer.fi haluaa, että leikkikehät sopivat kaikenlaiseen leikkiin. Kehät on esimerkiksi varustettu irrotettavalla matolla, minkä ansiosta ne sopivat loistavasti myös ulkokäyttöön. Näin lapsi saa tuntea nurmikon varpaidensa välissä, ja sinä voit huokaista hetkeksi helpotuksesta. Useat mallimme ovat lisäksi kokoontaitettavia, mikä helpottaa kuljetusta. Jos teillä on lemmikki, esimerkiksi koira, iso leikkikehä voi tarjota koko perheelle tilaisuuden viettää aikaa ulkona yhdessä ilman, että tarvitsee pelätä koiran häiritsevän lasta - tai päinvastoin.

Etsiessäsi leikkikehää netistä, löydät ison valikoiman osoitteesta Lekmer.fi. Meillä on monipuolisesti leikkikehiä ja leluja. Tietokoneen ääressä shoppailu sujuu helposti kellon ympäri.