Vaateripustimet

Sivu 1 / 1

Vaateripustimet - Lekmer.fi

Perheen kasvaessa yllättävän iso osa arjesta kuluu kodin siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon. Jokaisesta neliömetristä tulee kultaakin kalliimpi, etenkin leluja ja vaatteita pursuavissa huoneissa. Kunnolliset ripustuskoukut tuovat helpotusta kaaoksen hallintaan, kun vaatteet, reput ja kylpytakit löytävät paikkansa seinältä lattian sijaan. Meiltä löydät kunnon vaateripustimet myös eteiseen.

Vaateripustimen valinnassa on hyvä miettiä ripustimen ulkonäön ja toimivuuden sopivuutta. Eteisessä on ehkä tarvetta tukeville naulakoille, jotka selviytyvät paksuistakin talvipalttoista ja painavista takeista. Pienimmille lapsille on saatavilla omia säilytysratkaisuja pikkuripustimineen ja kenkähyllyineen. Tutustu esimerkiksi suosittuun Kids Concept -vaatetankoon, joka sopii ihanasti joko lastenhuoneeseen tai eteiseen lisäsäilytystilaksi. Tätä vaateripustinta on saatavilla monta eri väriä ja sitä on helppo käsitellä kätevän kokonsa ansiosta. Tervetuloa löytöretkelle ripustusratkaisujen maailmaan osoitteeseen Lekmer.fi.

Lisätilaa ja tehokkaampaa säilytystä huoneeseen saadaan fiksusti järjestettyä ilman komeroita ja lipastoja hankkimalla vaateripustimia, jotka voi asentaa suoraan seinälle. Tai miksipä et kiinnittäisi tukevaa koukkua oveen? Tällaisen koukun avulla saa vaatteensa helposti naulaan vaikka vauhdissa. Kodin arvokasta pintaa eivät ole täyttämässä ainoastaan vaatteet, pyyhkeet ja reput. Myös asusteet ja korut tarvitsevat oman säilytyspaikkansa. Ratkaisuna tähän saattaa olla kätevä ja tyylikäs koruteline, jonka voi sijoittaa lastenhuoneen kirjoituspöydälle tai yöpöydälle.

Oikeat säilytysratkaisut auttavat pitämään kodin puhtaana, siistinä ja miellyttävänä paikkana. Toimivia koukkuja ja ripustimia kaikille vaatteille, pyyhkeille ja repuille löydät osoitteesta Lekmer.fi.