Kellot

Sivu 1 / 1

Kellot - Lekmer.fi

Kellon oppiminen on yksi lapsuuden suuria saavutuksia. Vanhemman näkökulmasta rannekello tarkoittaa myös vapautta, vapautta antaa lapsen leikkiä kavereiden kanssa ulkona tietäen, että lapsi osaa tulla kotiin sovittuna aikana. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman lastenkelloja, paljon eri malleja ja värejä. Täältä löydät kellot jokaiseen makuun ja tyyliin.

Rannekello on niin paljon enemmän kuin pelkkä asuste. Kello muistuttaa lasta siitä, miten tärkeää on pitää sovituista ajoista kiinni ja kunnioittaa toisten aikaa. Suuresta valikoimastamme löydät paljon erilaisia kelloja. Meiltä saat isommille lapsille hillityn tyyliset, neutraalit kellot sekä aamu-unisille värikkäät herätyskellot valo- ja äänitoiminnoilla. Meiltä löytyy myös Zazu yövalo ja unirytmin harjoittaja, joka auttaa lasta ymmärtämään vuorokausirytmiä kertomalla, koska pitää nukkua ja koska on aika nousta. Kellotaulu toimii samalla yövalona pimeää herkästi pelkääville lapsille. Jos etsit herätyskelloa tietyllä kuva-aiheella tai hahmoilla, löydät sen taatusti meiltä.

Kellon oppiminen ja ajan merkityksen ymmärtäminen auttaa lasta hahmottamaan maailmaa ja sitä, miten kaikki toimii. Osoitteesta Lekmer.fi löydät myös kivat tuotteet kellon opetteluun. Miten olisi vaikkapa Star Wars herätyskello tai kivannäköinen seinäkello, jossa seikkailevat suosikkielokuvan sankarit? Meiltä saat kelloja, joissa on säädettävä herätys- ja soittoääni, kattoon kellonajan heijastavat herätyskellot sekä unirytmin harjoittajat, joiden ansiosta lapsi oppii helpommin ymmärtämään vuorokausirytmiä.

Kerää koko perhe tietokoneen ääreen ja tutustukaa yhdessä suureen valikoimaan hauskoja lastenhuoneen kelloja osoitteessa Lekmer.fi. Meiltä löydät sopivat tuotteet kaikkiin tyyleihin, oli toiveissa sitten herätyskello tai seinäkello.