Lastenhuoneen sisustus

Kun olet kalustanut lastenhuoneesi kaikella olennaisella, kuten sängyillä ja valaisimilla, alkaa hauskuus. Aika sisustaa huone ja tehdä siitä persoonallinen. Tunnetusti yksityiskohdat tekevät huoneen. Babbles Bobbon kirjantuki pitää kirjat ojennuksessa, kun taas Elsa Disneyn Frozenista voi olla super tyylikäs seinälamppu. Hieno tapetti toimii hyvin yhdessä mittatikun kanssa, jotta et koskaan unohda pitää silmällä pituuskasvua.

Koska rakastamme sisustusta ja yksityiskohtia, emme ole säästelleet, kun otimme mukaan laajan valikoiman tuotteita, jotka tekevät lapsesi huoneesta persoonallisen.

Mukavat tavaramerkit, kuten Jabadabado, Majvillan, Boomingville ja Littlephant löytyvät tästä kategoriasta.

Tutustu tähän kategoriaan yhdessä huoneen asukkaan kanssa varmistaaksesi, että kaikki osapuolet ovat enemmän kuin tyytyväisiä!
Sivu 1 / 6

Lastenhuoneen sisustus - Lekmer.fi

Huone muodostuu yksityiskohdista, ja pienet asiat tekevät siitä persoonallisen ja antavat sille sielun. Tämä koskee kaikkia kodin huoneita – ennen kaikkea lastenhuonetta. Tältä sivulta löydät kauniita tavaroita, joilla voit piristää huonetta ja antaa sille ”sitä jotain”.

Tosiasia on, että hauskat yksityiskohdat voivat muuttaa tavallisen huoneen huoneeksi, jossa lapsi viihtyy, eikä sen tarvitse edes maksaa erityisen paljon. Esittelemme tässä parhaat sisustustuotteemme.

Valikoima lasten sisustustuotteita

Kirjatuki: Meillä on lastenhuoneeseen ihania kirjatukia. Skip Hopin pehmeät kirjatuet ovat suosikkeja. Ne on muotoiltu pehmolelun muotoisiksi, mutta ne painavat riittävästi pitääkseen kirjat pystyssä. Lisäksi meillä on hauskoja mutta perinteisiä puisia kirjatukia.

Vaatenaulakko: Kun talossa on lapsia, vaatteet saattavat päätyä minne vain. Ongelmana on vain se, että tavalliset naulakot ovat korkealla eivätkä ne ole välttämättä niin hauskan näköisiä tai tunnu lapsen mielestä omilta. Meillä on tähän ratkaisu. Hauskoja, värikkäitä naulakoita, jotka voit kiinnittää lastenhuoneeseen tai eteiseen tavallista matalammalle.

Pituusmitat: Kaikki vanhemmat haluavat seurata lastensa kehitystä, ja lapset venähtävät pituutta nopeammin kuin uskommekaan. Kun seinällä on pituusmitta, voit seurata lapsen kehitystä ja kirjoittaa ylös (tai pituusmittaan), milloin lapsi saavutti jonkun tietyn pituuden. Se on hauska muisto ja kiva sisustusyksityiskohta.

Paperikorit: Haluatko, että roskat päätyvät sinne minne ne kuuluvat? Osta hauska paperikori. Meillä on monia erilaisia paperikoreja, joissa on lasten suosikkihahmoja – Monster High, Mikki Hiiri, LEGO ja paljon muita. Kun tilaat paperikorin, saat samalla sekä käytännöllisen että kauniin sisustusyksityiskohdan.

Nyt olemme esitelleet muutamia Lekmerin sisustustuotteista. Mutta valikoimissamme on myös kelloja, peilejä, koriste-esineitä, tauluja ja paljon muuta. Tutustu kaupan valikoimaan, tilaa suoraan netissä ja piristä lastenhuonetta.