Juniorisängyt

Sivu 1 / 1

Juniorisängyt - Lekmer.fi

Etsitkö jatkettavaa sänkyä? Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät kaiken, mistä olet aina unelmoinut perhe-elämän suhteen. Osta uusi jatkettava vuode lapsellesi meiltä. Valikoimamme on laaja, joten löydät taatusti juuri haluamasi sängyn. Huomaat pian, että jatkettava lastensänky on järkevä ja tyylikäs ratkaisu.

Kun ostat jatkettavan sängyn perheen lapsille, teet pitkäaikaisen investoinnin. Jatkettava sänky pitenee lapsen varttuessa ja kasvaessa. Troll-sänky on suosittu vaihtoehto, sillä sen skandinaavisen pelkistetty muotoilu ja valkoiseksi maalattu puu puhuttelee monia. Lekmer.fi-verkkokaupasta löydät paljon erilaisia jatkettavia lastensänkyjä, yksinkertaisista versioista värikkäisiin ja koristeellisempiin vaihtoehtoihin. Etsitkö juniorisänkyä, johon kuuluu säilytysratkaisu? Laatikko tai kaksi sängyn alla mahdollistaa tyynyjen ja peittojen säilytyksen, tai sopisiko se jopa pehmolelujen makuupaikaksi?

Kun kyseessä on lastenhuoneen sisustus, muotoilun innovatiivisuudella ei ole rajoja. Rakastaako lapsesi sänkyhimmeleitä ja haluaisi herätä Disney-elokuvan keskeltä? Katso läpi Disney-juniorivuoteet, jotka hakevat inspiraationsa Disneyn prinsessatarinoista. Meiltä löydät Frozen-Elsan, Tuhkimon, Arielin ja pirteän Minni Hiiren. Kaikille sängyille yhteistä on tukeva pohja, joka varmistaa rauhalliset yöunet ja kestää pientä hyppimistäkin. Onko lapsesi kiinnostunut autoista ja kilpa-ajosta? Katsasta Formula 1 -auton muotoinen juniorisänky!

Lekmer.fi haluaa tarjota perheille parhaita tuotteita, emmekä tingi sänkyjemme laadusta. Kun etsit juniorisänkyä tai jatkettavaa sänkyä, olet tullut oikeaan osoitteeseen.