Pinnasängyn reunasuojat

Sivu 1 / 1

Pinnasängyn reunasuojat - Lekmer.fi

Onko aikeissasi sisustaa lapselle pehmeä ja turvallinen vuode? Mikäs sen mukavampaa! Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät monenlaiset ihanat suojat kehtoon sekä reunasuojat pinnasänkyyn. Kokoja ja värejä löydät runsaasti. Sopisiko kuvioksi koristeelliset elefantit? Tutustu laajaan valikoimaamme, löydä suosikkisi ja osta tuotteet helposti kotiin.

Pinnasängyn reunasuojat ovat tärkeät, sillä lapsi saattaa muuten helposti loukata itsensä pinnasängyn koviin osiin. Muitakin hyviä puolia on. Suojat tuovat kotoisaa tunnelmaa pinnasänkyyn ja näyttävät jopa aika tyylikkäiltä. Ehkäpä lapsesi ihastuu ikihyviksi suloiseen Bamse-nalleen, joka koristaa pinnasängyn pehmustetta? Rätt Start on Pohjoismaissa hyvin tunnettu merkki, jonka mallistoon kuuluu mm. pinkkejä, valkoisia ja vihreitä sängynpehmusteita. Suojat on valmistettu puuvillasta, jotta lapsesi saa mukavan rauhallisen ja pehmoisen hetken omassa sängyssään, ilman loukkaantumisen riskiä.

Kaikki Lekmer.fi:n myymät reunasuojat ja pehmusteet täyttävät EU-normien asettamat vaatimukset, joten materiaalit ja väriaineet ovat testatusti vaarattomia lapselle ja ympäristölle. Hanki kotiin kauniin valkoinen Baby Dan -satiinisuoja ja saat samalla vaivalla sekä sisustuksellisen yksityiskohdan että hyödyllisen mukavuusratkaisun. Tai ehkä sinua kuitenkin puhuttelee enemmän kuviot ja painatukset? NG Baby -merkki tarjoaa esimerkiksi valkoisia tähtiä mustalla taustalla, tummia kuvioita valkoisella pohjalla ja lisäksi joitakin yksivärisiä vaihtoehtoja. Tarjoamme monia erilaisia tarvikkeita lasten sänkyyn, jotta löytäisit meiltä varmasti juuri omaan makuusi sopivan tuotteen.

Lekmer.fi-verkkokaupasta löydät paljon erilaisia pinnasängyn reunasuojia, selaa rauhassa läpi eri vaihtoehtoja ja valitse omasi. Niin yksinkertaista se on - tervetuloa ostoksille!