Lastensängyt & lisävarusteet

Lekmer.fi sivuilta löydät suuren valikoiman sänkyjä. Meillä on vuoteet pienimmille, keskikokoisille ja hieman isommille lapsille. Uni on tärkeää kaikille ja varsinkin pienille. Yöllä heidän pienet kehonsa käsittelevät päivän tapahtumia, lepuuttavat väsyneitä lihaksia ja kaikkea kehitystä yleensäkin.

Etsitkö hyttysverkkoja, matkasänkyjä, peitteitä, tyynyjä, sängynpäätyä, pinnasänkyä, kerrossänkyä, suojia tai jotain muuta, niin löydät sen täältä.

Saa paremmat yöunet sängyssä, joka on Lekmer.fi sivuilta.

Zzzzzz.
Sivu 1 / 6

Lastensängt & lisävarusteet - Lekmer.fi

Uni on tärkeää lapsen kehitykselle. Meillä on valikoimassamme mukavia sänkyjä sekä pienten että suurempien lasten tarpeisiin, jotta he voivat nukkua turvallisesti ja herätä levänneinä - edullisia, kalliita, korkeita, matalia, kovia, pehmeitä, ekologisia ja Joutsenmerkittyjä sänkyjä.

Turvallinen kehto keinuttaa vastasyntyneen vauvasi lepoon.
Palkitussa Mooseskorissa yhdistyvät kaikki perinteisen Mooseskorin ominaisuudet (kannettava, helppo kuljettaa, mukava) moderneihin parannuksiin kuten todella vahvaan materiaaliin ja allergiaystävällisyyteen.
Meillä on pienimmille lapsille sopivia pinnasänkyjä aina perinteisistä pinnasängyistä fiksuihin, kokoontaitettaviin matkasänkyihin.
Sisäkäyttöön tarkoitetut matkasängyt sopivat 2-6-vuotiaille lapsille. Pienille lapsille tarkoitetut ilmapatjat sopivat täydellisesti yövierailuille, matkoille ja siirtymävaiheeseen pinnasängystä hieman isompaan sänkyyn. Lisäksi meillä on irrotettavalla peitolla varustettuja ilmapatjoja, jotka ovat täydellisiä retkisänkyjä 6-10-vuotiaiden lasten sisä- ja ulkoilmaseikkailuihin.
Valikoimassamme on erimuotoisia ja -näköisiä juniorisänkyjä, sängyn pitkille sivuille kiinnitettävin suojin tai ilman, neutraaleissa väreissä tai edistyneempiä sänkymalleja kuvioinnein, joissa seikkailee lapsen suosikkihahmo.
Parvisängyt ovat täydellisiä kompaktiin asumiseen, sillä ne tarjoavat lisätilaa ja mahdollisuuden sijoittaa esim. kirjoituspöytä tai laatikoita sängyn alle. Käytännölliset kerrossängyt taas ovat ihanteellinen ratkaisu pieniin huoneisiin, joissa tarvitaan useampia sänkyjä. Hyödynnä huoneen korkeus käyttääksesi kaiken tilan maksimaalisella tavalla.
Vuodekatos kehystää sängyn luoden kodikkaan ja mukavan tunnelman.
Luo lapsesi unelmahuone persoonallisten sisustusyksityiskohtien avulla. Sijoita oikeanlaiseen sänkyyn - ja nuku kuin lapsi!