Lasten tapetit

Sivu 1 / 2

Lasten tapetit - Lekmer.fi

Tapetti on hallitseva elementti lastenhuoneen sisustuksessa ja ehkä ensimmäinen asia, joka lastenhuoneeseen valitaan ennen muita sisustustuotteita. Lapsen kasvaessa koittaa se suuri päivä, jolloin lapsi saa itse olla mukana valitsemassa mieleistään lastentapettia ikiomaan huoneeseensa! Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erilaisia lastenhuoneen tapetteja. Lastenhuoneen seinät kantavat läpi elämän säilyviä muistoja. Parhaimmat niistä ovat yhdessä luotuja. Siellä missä on lapsia, on myös leikkiä ja touhua!

Walltasticin seinätarrat herättävät seinän kuin seinän eloon ja antavat huoneelle leikkisän ilmeen. Meiltä löydät monenlaiset kuva-aiheet niin isoille kuin pienille. Valikoimamme kattaa suuren joukon tapetteja eri sävyissä, joko kuviolla tai ilman. Ehkä toiveissa on herttainen Muumi-tapetti tai jokin muu sadunomaista tunnelmaa huoneeseen loihtiva tapetti? Klikkaa itsesi tuotteisiin ja suunnittele unelmien lastenhuone yhdessä lapsesi kanssa. Tapeteissa vain mielikuvitus on rajana! Millaista tyyliä etsitkin, voit luottaa siihen, että tuotteet ovat kestäviä ja valikoima monipuolinen. Myös kuvioissa riittää valinnanvaraa. Taitavien suunnittelijoiden käsissä syntyy tuotteita, jotka inspiroivat lapsen mielikuvitusta ja kannustavat oppimaan.

Haluatko lastenhuoneeseen ympäristöystävällisen tapetin? Oikea valinta on silloin Majvillan. Majvillan-tapetit painetaan Ruotsissa ympäristöystävälliselle paperille ja ne sisältävät ainoastaan ympäristölle vaarattomia aineita. Värit ovat vesiliukoisia eivätkä sisällä liuotusaineita. Kuuluuko lastenhuoneesta usein laulua kuin iloisesta pikku visertäjästä? Tee huoneesta persoonallinen valitsemalla lintuaiheinen tapetti. Tapetit ovat pyyhittäviä ja kiinnität ne suoraan seinään. Tapetit myös säilyttävät värinsä ja kirkkautensa sekä kestävät normaalia arjen kulutusta. Ostaessasi lastenhuoneen tapetit meiltä ajattelet myös ympäristöäsi.

Tapetin valitseminen verkkokaupastamme Lekmer.fi on helppoa. Tutustu malleihin kaikessa rauhassa ja valitse juuri omaan lastenhuoneeseenne sopiva tapetti. Tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivässä. Inspiroidu monista upeista malleista - tämän helpompaa tapetin valitseminen ei voi olla!