Seinäsiirtokuvat

Sivu 1 / 2

Seinäsiirtokuvat - Lekmer.fi

Jo ennen lapsen syntymää vanhemmilla on usein mielikuva siitä, millaiselta tuleva lastenhuone näyttää. Huoneeseen halutaan lämmin, turvallinen tunnelma, jossa on viihtyisyyttä tuovia tekstiilejä ja pehmeä valaistus. Ehkä sinne sopisi myös keinutuoli, jossa voit viettää rauhallisia hetkiä yhdessä vauvan kanssa. Koska seinät ovat hallitseva elementti huoneessa, tilan ilmeeseen vaikuttaa pitkälti se, valitaanko huoneeseen lastentapetti vai maalattu pinta. Haluatko huoneeseen iloisen värikkään vai rauhallisen, harmonisen ilmeen?

Jos etsit seinäkoristeita lastenhuoneeseen, kannattaa tutustua valikoimaamme osoitteessa Lekmer.fi. Meiltä löydät monenlaiset seinäkoristeet, kuten sängyn viereen kiinnitettävät linnatarrat tai upeat kuvatapetit seikkailuntäyteisillä kuva-aiheilla. Jos etsinnässä on jokin tietty hahmo, esimerkiksi Disney Frozen ovikoriste, löydät sen varmasti meiltä. Lastenhuoneen tulee kuvastaa pienen asukkaansa persoonallisuutta ja luonnetta sekä innostaa mielikuvituksellisiin leikkeihin. Muistatko itse kattoon kiinnitetyt, pimeässä hohtavat tähdet ja sen riemun, joka syntyi joka kerta kun valot sammutettiin? On itsestään selvää, että haluat tarjota omalle lapsellesi saman tunteen! Riippumatta siitä, millaisia koristeita tai seinätarroja etsit, löydämme takuulla sopivat tuotteet valikoimastamme!

Lastenhuoneen sisustuksessa voit panostaa myös oppimaan innostaviin tuotteisiin. Suurikokoinen maailmankartta lastenhuoneen seinällä herättää taatusti monia antoisia keskusteluja maapallosta sekä eri maiden historiasta ja alkuperästä. Meiltä löydät myös kivannäköiset aakkostarrat, jotka tutustuttavat lapsen kirjainten ja lukemisen maailmaan pienestä pitäen. Jos taas etsit hauskaa ja leikkisää ilmettä lastenhuoneeseen, löydät meiltä hieman pienemmille lapsille sopivat prinssit ja prinsessat, Disney-hahmot, traktorit, supersankarit ja sankarittaret sekä paljon muuta.

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät edulliset lastentapetit sekä suuren valikoiman erilaisia seinäkoristeita. Istahda tietokoneen ääreen yhdessä lapsen kanssa ja valitkaa yhdessä mieleiset tuotteet. Meiltä löydät taatusti etsimäsi.