Tapetit & seinäkoristeet

Oma huone. Ikioma huone. Miten ihana tunne saada päättää, kuinka haluat leikkiä ja miltä huone näyttää. Seinät löytyy - joten miksi et tapetoisi niitä kauniisti?

Lekmer.fi sivuilta löydät monia kauniita tapetteja ja seinätarroja lapsesi ensimmäiseen ikiomaan huoneeseen.

Tunnetut klassikot kuten Pilvi tapetti ruotsalaiselta suunnittelijalta Gunilla Axénilta tai siirtokuvat Disneyn keijuilla - Lekmer.fi sivuilta voit löytää lähes kaiken tarvittavan erittäin hienon ja persoonallisen huoneen luomiseksi.

Walltastic, Bloomingville, Pixar, Disney ja Färg & Form ovat vain osa maailman johtavista tuotemerkeistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tee lapsesi huoneesta ainutlaatuinen Lekmer.fi avulla.
Sivu 1 / 3

Tapetit & seinäkoristeet - Lekmer.fi

Oman huoneen saaminen on iso juttu lapsen elämässä. Vihdoinkin pienellä prinssillä tai prinsessalla on ikioma valtakunta - paikka, johon voi vetäytyä leikkimään täysin omilla ehdoilla. Oman huoneen myötä lapsi tuntee olevansa tärkeä .

Erityisen hauskaa on, jos huoneen voi sisustaa asukkaan näköiseksi tälle mieleiseen tyyliin. Uuden tapetin ja muutaman taulun avulla huone saa kertaheitolla luonnetta!

Lastenhuoneen tapetit

Jos haluat ajattoman klassikon, valitse pilvikuvioinen Moln. Moln-tapetin suunnitteli Gunilla Axén jo 60-luvun lopussa, ja sen tunnistettava kuvio piristää tänäkin päivänä lukuisten lastenhuoneiden seiniä. Rakastettua tapettia saa usean värisenä.

Kurkista verkkokauppaamme ja tutustu koko tapettivalikoimaamme. Meiltä löydät sekä tunnetut klassikot että uudet suosikit viidakko-, maatila- tai dinosaurusteemalla sekä erilaiset kuvatapetit tutuilla hahmoilla ja jännittävillä kuva-aiheilla.

Seinä- ja sisustustarrat

Itsestään liimautuvat seinätarrat voidaan asettaa suoraan seinäpinnalle tapettia tai maalia vahingoittamatta. Ne on helppo irrottaa eivätkä ne jätä jälkiä. Seinätarroilla muutat helposti ja nopeasti lastenhuoneen ilmettä.

Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia sisustustarroja, joiden kuva-aiheet vaihtelevat kartta- ja avaruusteemasta aakkosiin ja eläimiin. Tarravalikoima kattaa myös monet suosikkihahmot, kuten Scooby Doo, Transformers ja Lauri Kilpa-auto.

Lekmeriltä löydät myös muita seinään kiinnitettäviä koristeita, kuten puiset kirjaimet, koristekilvet, magneettikirjaimet ja diskolamput.