Lasten viltit & huovat

Sivu 1 / 5

Lasten viltit & huovat - Lekmer.fi

Lastenhuopa on kiva lahja vastasyntyneelle vauvalle. Kenties siitä tulee lapsen lempihuopa, joka kulkee tämän mukana pitkän aikaa. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman kauniita huopia ja torkkupeittoja, jotka sopivat niin vastasyntyneelle kuin hieman isommalle lapselle. Valitse eri kuvioista ja väreistä oma suosikkisi.

Lastenhuoneen sisustaminen on hauskaa ja sallii eri väreillä ja kuvioilla leikittelyn. Seiniin ja kalusteisiin kannattaa valita suhteellisen neutraali, ajaton sävy, sillä lapsen mieltymykset voivat vaihdella nopeasti. Panosta yksityiskohtiin leikittelemällä erilaisilla tekstiileillä ja huovilla. Kaunis villahuopa lapsen sängyn jalkopäässä luo pehmeää tunnelmaa ja huopa sopii hyvin myös majaleikkiin. Talvella on ihana kietoutua lämpimään fleecehuopaan, ja meiltä löydät paljon erilaisia malleja ja kuvioita, joista valita. Huopa on monikäyttöinen tuote ja täältä löydät suuren valikoiman eri materiaaleista ja eri kuvioilla koristeltuja huopia, jotka sopivat monen ikäisille ja moneen tyyliin.

Hanki vastasyntyneelle pehmeää kangasta oleva, kauniin värinen vauvanhuopa. Kannattaa saman tien hankkia useampi, sillä joku on lähes aina pesussa. Hieman isommille lapsille Lekmeriltä löytyy paljon kivannäköisiä vaihtoehtoja. Hupullinen huopa sopii kesällä uinnin jälkeen ja kylmänä talvipäivänä huopaan on mukava kääriytyä. Meiltä löydät paljon malleja kivoilla graafisilla kuvioilla. Voimakkaat värit sopivat piristäviksi yksityiskohdiksi ja viehättävät lapsia iloisuudellaan. Huopa on viehättävä yksityiskohta lastenhuoneen sisutuksessa ja sopii hyvin myös leikkeihin ja majan rakentamiseen.

Valitessasi huopaa vastasyntyneelle, kannattaa panostaa parhaaseen laatuun ja valita ekologisesta materiaalista valmistettu tuote. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erilaisia huopia - paljon eri malleja ja värejä.