Verhot & rullaverhot

Sivu 1 / 1

Verhot & rullaverhot - Lekmer.fi

Lekmeriltä löydät suuren valikoiman erilaisia verhoja. Saatavana on eri malleja ja värejä - valitse rullaverho, laskoskaihdin tai perinteinen kangasverho. Jos etsit uusia verhoja lastenhuoneeseen, kannattaa tutustua valikoimaamme. Meiltä löydät monet lasten suosikit, kuten Disneyn Autot ja Frozen.

Suuresta verhovalikoimasta löydät paljon erilaisia malleja. Rullaverhoista monet ovat itse lyhennettäviä. Meiltä löytyy myös helpot laskosverhot, jotka voit asettaa useaan eri pituuteen ikkunan korkeuden mukaan. Valikoimasta saat myös klassiset kangasverhot. Kaikista verhomalleista on saatavana eri värejä ja kuvioita kivoilla painatuksilla, kuten Disneyn Autot ja Frozen sekä Gunilla Axénin klassinen pilvikuosi. Meiltä löytyy myös pimennysverho, jolla saat huoneesta miellyttävän hämärän.

Suuresta valikoimastamme löydät verhot ja pimennysverhot moneen tarpeeseen ja kodin sisustukseen. Valitse monesta mallista ja väristä mieleisesi. Suosituimpiin malleihimme kuuluu Joxin retrohenkinen laskoskaihdin. Verhosta on saatavana eri värejä ja kuoseja, mm. vaaleanpunainen ja mintunvihreä. Kuvioista kolmiokuvio Strösslig sopii moneen tyyliin. Verho voidaan asettaa kahteen eri korkeuteen ja se on helppo ripustaa verhotankoon. Meiltä löytyy myös Debelin rullaverho seeprakuviolla. Verhoa säädetään sivusta helppokäyttöisellä ja lapsiturvallisella kuulaketjulla. Verho on helppo katkaista sopivaan pituuteen.

Jos toiveissa on kuviollinen lastenhuoneen verho, tutustu verkkokauppamme valikoimaan osoitteessa Lekmer.fi. Malleissa ja väreissä riittää valinnanvaraa. Meillä on nopeat toimitukset ja saat aina hyvää palvelua.