Vuodevaatesetit pinnasänkyyn

Aden + Anais Mid Season Makuupussi Night Sky Reverie Valkoinen/Sininen

Hinta alkaen 54 EUR 54 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Aden + Anais Disney Bambi Print Light Makuupussi

Hinta alkaen 40 EUR 40 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Aden + Anais White & Blue Night Sky Reverie Light Makuupussi

Hinta alkaen 40 EUR 40 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Aden + Anais Star Print Multi Layer Cozy Makuupussi

Hinta alkaen 54 EUR 54 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 2

Vuodevaatesetit pinnasänkyyn - Lekmer.fi

Hyviin yöuniin tarvitaan mukavat vuodevaatteet niin pienille kuin isoille. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman miellyttävän tuntuisia ja kauniita vuodevaatteita pinnasänkyyn. Vuodevaatteet ovat paljon enemmän kuin pelkkiä tekstiileitä - oikein valituilla tuotteilla luot lastenhuoneeseen haluamasi tunnelman ja tyylin. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin!

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman lasten vuodevaatteita ja pussilakanasettejä. Meiltä löydät paljon eri värejä ja kuoseja eläinmaailmasta ja geometrisistä kuvioista aina Disneyn taianomaisesta maailmasta tuttuihin hahmoihin. Tutustu valikoimaan ja tilaa oman kotisi sisustukseen sopivat vuodevaatteet. Monet pinnasänkyyn sopivista vuodevaatteista ovat 100 % luomupuuvillaa. Valitsemme aina laadukkaita tuotteita, jotka tuntuvat mukavilta ja miellyttävät niin lapsia kuin vanhempia. Lahjaksi saadut uudet lakanat saattavat tehdä nukkumaanmenosta helpompaa, ja jos lapsi saa itse olla mukana valitsemassa, on tyyli taatusti mieluinen! Koko- ja materiaalitiedot löydät helposti kunkin tuotteen tuotekuvauksesta.

Meiltä löydät paljon erilaisia lakanoita ja lakanasettejä. Valikoimasta tilaat helposti pinnasängyn vuodevaatteet, käytännölliset ja helpot muotoonommellut lakanat tyylikkäissä väreissä sekä ympäristöystävälliset lakanat. Meiltä löydät pinnasängyn pussilakanat ja pussilakanasetit sekä yksinkertaisilla kuoseilla että värikkäillä kuvioilla. Tutustu valikoimaan osoitteessa Lekmer.fi ja hanki myös muut tekstiilit, sisustustuotteet ja lelut vuodevaatteita täydentämään. Lastenhuoneen uudistamiseen tarvittavat tuotteet saat helposti osoitteesta Lekmer.fi. Isomman lapsen kanssa on mukava tehdä valinnat yhdessä ja ostokset teette ruuhkaisen tavaratalon sijaan helposti kotoa käsin. Lekmer.fi tekee ostoksilla käymisestä helppoa!

Etsit sitten ensimmäisiä vuodevaatteita vauvan pinnasänkyyn, edullista pussilakanasettiä hieman isommalle lapselle taikka sisustustuotteita lastenhuoneen ilmeen uudistamiseen, löydät kaiken verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi. Laajasta valikoimasta löydät helposti tarvitsemasi ja ostokset voit tehdä kaikessa rauhassa kotoa käsin.